puustelli_solid_house_300_CMYK_4_2015

”Keittiö on pitkäaikainen sijoitus, joka tulisi tehdä kunnolla”

Tutustu yritykseen www.puustelli.com

Keittiö on kodin keskipiste, joka kokoaa perheen yhteen joka päivä. Jokaiselle se on kuitenkin yksilöllinen ja sen tulee myös täyttää käyttäjän vaatimukset. Turun Puustellin tehtaalta lähtee 8000 keittiötä vuosittain, joista yksikään ei ole toisensa kaltainen. Täältä saat täysin räätälöidyn ratkaisun, jonka kanssa viihdyt vuosia eteenpäin.

Puustellin toiminta perustuu kokonaisvaltaisiin keittiöratkaisuihin viimeiseen listaan asti. Asiakas saa yksilöllisen, ainutlaatuisen ja räätälöidyn keittiön asennusta sekä kodinkoneita myöten. Puustellin ammattilaiset hoitavat niin putki- kuin sähkötyöt, seinien sisäiset purut ja vanhojen poiskuljettamiset sekä kierrätykset. Lopputuloksen viimeistelee hyvin tehdyt pohjatyöt, lattiat sekä seinien maalaukset tai tapetoinnit. – Keittiö synnytetään uudelleen, kertoo Puustelli-yrittäjä Jarno Rantala samalla painottaen, että asiakas myös saa ostaa erillisiä kalusteita jos haluaa. – Keittiö on kuitenkin pitkäaikainen sijoitus, joka pitäisi asentaa kunnolla heti alusta, minkä takia palvelumme on erityisen haluttu.

Ainutlaatuisuus valttina

– Tärkeintä on kuunnella, mitä asiakas haluaa. Vinkkinä voin kertoa, että keittiökauppaan tullessa kannattaa miettiä mikä toimii nykyisessä keittiössä ja mikä ei, me hoidamme loput, Rantala kertoo. Puustellin Harjavallan tehtaalta lähtevistä keittiöistä mikään ei ole toisensa kaltainen, joten kaikki saavat täysin räätälöidyn tuotteen. Kodinkoneista voi valita AEG:n, Rosenlewin, Siemensin tai Gaggenaun ja Tikkurilan värikartasta voi poimia satojen värien joukosta juuri sopivan vaihtoehdon.

Muotituulahduksia Euroopasta

Rantalan mukaan Eurooppa, erityisesti Italia ja Saksa, ovat vahvoja edelläkävijöitä ja trendien luojia. Vaaleat, kiiltävät pinnat ovat pitkään olleet erityisen suosittuja, ja niiden vastapainoksi keittiöön on valittu harmaata tai tummaa keittiötasoa. Tällä hetkellä kuitenkin harmaat sävyt dominoivat sekä selkeät, luonnonmukaiset, ympäristöystävälliset puumateriaalit ja niiden kuulovärjäys. – Nykyään halutaan aitoja luonnontuotteita, joiden ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Tammi ja kotimainen koivu kuuluvat asiakkaiden suosikkeihin.

Yrityksen arvot keskiössä

Nykypäivän asiakkaat osaavat haastaa palveluntarjoajaa, mikä Rantalan mielestä on hyvä asia. – Ihmiset ovat tietoisia asioista ja arvostavat yhä enemmän kierrätystä sekä vastuullisuutta. Ne ovat tärkeitä kysymyksiä, jotka on otettava huomioon pitkäjänteisessä työskentelyssä. Puustellille ympäristöystävällisyys ja vastuun kantaminen jokaisesta osa-alueesta on sydämen asia, Rantala kertoo. Yritys täyttääkin ympäristöystävällisyyden, jätteiden käsittelyn sekä kalusteiden kierrätyksen standardin.

Laadukkaista ja ekologisista keittiöistä löytyy jokaisen hintaluokkaan kilpailukykyinen ja kustannustehokas ratkaisu. Kaikki voivat nyt myös toteuttaa oman unelmakeittiönsä Puustellin rahoituksen ja joustavan maksutavan avulla, joten vain 200 eurolla kuukaudessa voi päästä käsiksi kokonaisvaltaiseen keittiöremonttiin.