sahlberg_solidhouse_300_CMYK

Kesäkuntoon 2016

Pian koittaa ajankohta, jolloin saaristojen mökit ja niiden ympäristöt on laitettava kesäkuntoon. Työhön kannattaa valita alan huipuista Maa- ja vesistörakennus Sahlberg, joka on erikoistunut kaikkiin vedessä ja mökin rannassa tehtäviin töihin. Palvelurepertuaari koostuu mm. ruoppauksista, paalutuksista, venevajojen rakentamisesta sekä kelluvien ja kiinteiden laitureiden asennuksesta.

Henry Sahlberg kulkee isänsä jalanjälkiä ja on jo toisen sukupolven vesistörakentaja. Toimintaa on edistänyt Sahlbergin positiivinen asenne ja valmius panostaa kasvuun. – Olen huolehtinut siitä, että voin tarjota palveluitani omalla kalustolla, turvallisesti ja kustannustehokkaasti. Uskon vahvasti kasvuun, joten siihen panostan edelleen. Luotan myös siihen, että töitä riittää tulevaisuudessakin.

Maa- ja vesistörakennus Sahlbergin toimintaidea on pyrkiä tarjoamaan aina parempaa palvelua laadusta tinkimättä. Jokainen kohde on erilainen ja tuo omat haasteensa, mutta vankalla ammattitaidolla löydetään varmasti sopiva ratkaisu yksilöllisiin tarpeisiin. Luotettavan toimijan kanssa voi rauhallisin mielin antaa töiden hoitua kuin itsestään ja nauttia lopputuloksesta vielä monta kesää.