Muottikolmio Oy:n merkittävimpiä tuoteryhmiä ovat betonimuotit, betonin saumojen tiivistykset ja betonitarvikkeet sekä yrityksen itsensä kehittämät ja valmistamat injektointiletkut.

Kiire on tavaran­toimittajan haaste

Tiukat aikataulut ja kustannusten minimoiminen eivät ole pelkästään rakennustyömaiden ongelma, vaan ne näkyvät yhä enemmän myös tavarantoimittajien arjessa.

− Betonirakennusala on hyvin hektinen tämän päivän rakennuttamistavoista johtuen. Jälkitoimitukset ja osatoimitukset ovat lisääntyneet, koska työmaille ei uskalleta tilata kaikkea tavaraa etukäteen. Se taas johtuu siitä, että suunnittelua toteutetaan yhtä aikaa rakentamisen kanssa, kertoo rakennustuotteiden myyntiin erikoistuneen Muottikolmio Oy:n tekninen johtaja Mikko Aalto. Jos suunnitteluun olisi aikaa entisajan malliin, toimittajien palvelumahdollisuudet paranisivat ja myös työmailla päästäisiin parempaan lopputulokseen.

Kaiken hektisyyden keskellä tavarantoimittajat seuraavat oman alansa kehitystä ja haistelevat uusia tuulia maailmalta. Yli 25 vuotta betonirakentamisen puolelle tuotteita toimittanut Muottikolmio Oy lisää valikoimaansa uusia tuotteita tarkkaan valikoiden. Yhtenä mainittakoon kertakäyttöiset, pyöreät pilarimuotit, asiakkaan toivomilla mitoilla. Muottikolmio Oy:n merkittävimpiä tuoteryhmiä ovat betonimuotit, betonin saumojen tiivistykset ja betonitarvikkeet sekä yrityksen itsensä kehittämät ja valmistamat injektointiletkut.

Suurin osa Muottikolmio Oy:n tuotteista on tarkoitettu paikallavalurakentamiseen ja elementtirakentamiseen. Muottikolmio Oy myy tuotteitaan suoraan sekä jälleenmyyjien kautta ympäri Suomen.