kuljetusliikegunn

Kiitos kuuluu yhteistyökumppaneille

Kuljetusliike Gunn Oy sai alkunsa kun Kari Gunn yhdessä isänsä kanssa ryhtyi tarjoamaan kuljetuspalveluita vuonna 1983. Tällöin maa-aines- ja kappaletavarakuljetukset hoidettiin kahden ajoneuvon voimin, mutta vuosien varrella toiminta on kasvanut ja yritys on muovannut toimintamalliaan. Noin viisi vuotta sitten toimintaa on laajennettu maa-aineisten jalostamiseen, josta vastaa V-S Puutarhamulta Oy.

Gunnin mukaan kuljetusala on muuttunut paljon niistä ajoista, kun hän aloitti alalla. Ennen liikenneluvat olivat harkinnan mukaan annettavia, mutta nykyään jokainen kurssin käynyt voi saada luvat, mikä on johtanut kuljetuspalveluiden ylitarjontaan. Tällä hetkellä vallitseva ylikapasiteetti on valitettavasti myös johtanut hintojen polkemiseen. Kova kilpaileminen hinnoilla ei Gunnin mukaan kuitenkaan johda pitkäjänteiseen liiketoimintaan. Siksi yrityksessä on pyritty panostamaan hyvään asiakaspalveluun ja toimitusvarmuuteen.
Kuljetusliike Gunn on pitkän historiansa aikana luonut pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, joita yritys edelleen vaalii. Rautaruukki, Kaarinan kaupunki ja kunnat ovat alusta asti luottaneet yrityksen tuottamiin palveluihin arvostaen kuljetusliikkeen nopeaa reagointikykyä ja rehellisyyttä.

– Olemme aina pyrkineet olemaan sanojemme mittaisia ja haluaisin kiittää kaikkia hyviä yhteistyökumppaneita menneistä vuosista.