kivikopla_solidhouse_web

Kivikopla on palveleva kivikauppa

Espoon Röylässä sijaitseva Kivikopla Oy on vuonna 2002 perustettu puutarhan rakentamiseen ja koristeluun tarkoitettujen pihakivien erikoismyymälä.

Toimitusjohtaja Satu Nurmisola kertoo, että Kivikoplan monipuolinen valikoimamme kattaa niin kadun, puiston kuin kotipuutarhan rakentajankin kuin ammattilaistenkin tarpeet. – Myymme betoni- ja luonnonkivituotteita pihojen, puutarhojen ja teiden rakentamiseen. Kivien lisäksi tarjoamme myös muut pihanrakennustarvikkeet, kuten mullat, katteet ja reunalistat, kertoo Nurmisola.

Kivikoplan valikoima kattaa kaikenlaiset pihakivet – betonikivet, betonilaatat, luonnonkivet, muurikivet, liuskekivet, mukulakivet, nopat, nuput, reunakivet ja pollarit. – Perusperiaatteemme on se, että olipa kyse yksityishenkilöstä tai ammattilaisesta, meiltä saa kattavasti kaikki kivituotteet pohjatöistä aina viimeiseen kivisaumaan saakka. Vahvuuksiamme ovat sijainti, palvelu ja nopeus. Pyrimme siihen, että voimme toimittaa tuotteen kuin tuotteen heti seuraavana päivänä ja toimitamme tuotteita ympäri Suomen, Nurmisola kertoo.

 

Kevät vilkastuttaa aina toimintaa ja haastatteluhetkellä työn alla oli kevään uusi hinnasto. – Valikoimaan tulee joka kevät jotain uutta. Tänä keväänä uutuuksia ovat kivisarjat, jotka ovat tällä hetkellä hyvin suosittuja. Teräväreunainen muurikivi on toinen kiinnostava tuote, jolla voi rakentaa pelkistettyjä muureja. Pääyhteistyökumppaneitamme tuotepuolella ovat mm. HP Betoni, Benders, ja Liuskemestarit.

Pihakivet ovat aina iso investointi, mutta Kivikopla tarjoaa yksityishenkilöille mahdollisuuden hankkia tuotteita Santander-rahoituksella. – Kivikopla Rahoituksen ennakkopäätöshakemuksen voi tehdä jo kätevästi etukäteen verkkosivuillamme. Ammattilaisille on suunnitteilla sähköinen extranet-tilauspalvelu, jonka kautta tuotteita voi jatkossa tilata verkossa ja nähdä palvelun kautta mm. oman tilaushistorian.