Ekonrak_solid-House_300_CMYK

Kokenut ammattilainen tietää miten toteutetaan hyvä linjasaneeraus

Siihen tarvitaan hyvää suunnittelua ja viestintää sekä toimivaa yhteistyötä. Sen tietää linjasaneerausten ammattilainen Ekonrak Oy.

Ekonrak on linjasaneerauksiin erikoistunut, pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusliike. – Toimimme jokaisessa kohteessa pääurakoitsijana eli teemme kokonaisurakointina kaikki kohteemme alusta loppuun. Periaatteenamme on, että laadusta ei tingitä ja urakka pidetään aina aikataulussa, toimitusjohtaja Jyrki Ekonoja painottaa.

Perinteisten linjasaneerausten osaaja

Ekonrak toteuttaa linjasaneeraukset perinteisellä menetelmällä. – Se tarkoittaa, että kohteessa puretaan kylpyhuoneet, avataan vanhat kuilut, poistetaan vanhat kanavat, putket ja sähköt sekä laitetaan kylpyhuoneet uuteen uskoon. Projekti on mittava, mutta sen jälkeen kaikki on uutta ja kiinteistön elinkaari huomattavasti pidempi. Perinteinen menetelmä antaa asukkaille mahdollisuuden teettää asunnossaan myös muita kohennustoimenpiteitä ja näin aika usein tapahtuukin.

Lähtökohtana hyvä suunnittelu ja yhteistyö

Perinteinen linjasaneeraus on asukkaille toki haastava projekti, mutta Ekonoja antaa muutaman vinkin, joiden avulla projekti voi sujua jouhevammin. – Hyvin toteutettu linjasaneeraus edellyttää hyvää suunnittelua. Siinä tarvitaan myös hyvää yhteistyötä projektin eri osapuolten kesken sekä aktiivista asukasviestintää. Linjasaneerausurakoitsijaa valitessa kannattaa tutkia yrityksen talous ja liian halpojen tarjousten suhteen on syytä olla varovainen. Mikäli asukkaat eivät asu asunnoissaan saneerauksen aikana, nopeuttaa se projektin toteutusta, koska silloin tarvitaan vähemmän erikoisjärjestelyä.