Lännen-graniitti_solid_house_300_CMYK

Kokenut kivialan toimija aina palveluksessa

Vuonna 1979 toimintansa aloittanut Lännen Graniitti Oy on taivassalolainen kivi- ja kuljetusliike, jonka asiakaskuntaan kuuluvat yritykset, kunnat ja kaupungit. Yrityksen kohteita ovat olleet mm. Töölön kirkko ja vanha Rauma, jonka kivettämiseen yritys tänä vuonna on kuljettanut kotimaista graniittia. Lännen Graniitin pääasiallinen toiminta kattaa kiven louhinnan, työstämisen ja kuljetuksen. Yrityksen kautta saa myös suunnittelu- ja asennuspalveluita.

Vuosien varrella yrittäjä Markus Piilinen on koonnut ympärilleen ammattitaitoisen ja joustavan henkilöstön, joka on hälytysvalmiudessa lähestulkoon vuorokauden ympäri. Työtilanteesta riippuen käytettävissä on 4–8 kovan luokan ammattilaista. – Töitä tehdään silloin kun niitä on, ja se sopii kaikille, Piilinen sanoo. Jotta rutinoitumiselta ja sitä kautta myös työtapaturmilta vältyttäisiin, Lännen Graniitissa kaikki tekevät kaikkea.

Kotimainen kivi sopii vahvuutensa ansiosta kaikkiin kohteisiin, ja ammattitaitoisten työntekijöiden käsissä kivi työstetään asiakkaiden tarpeiden mukaiseksi. Piilisen mukaan käsin työstetty lopputuote on aina täydellinen: – Kivi on luonnonmateriaali, jonka työstämisessä kädenjälki saa ja pitääkin näkyä. Piilinen kehottaa myös ihmisiä käymään seuraamassa kiven työstämistä ja tutustumaan siihen, mitä kaikkea kivestä voikaan tehdä.