Pelti_kiinni_solid_house_300_CMYK

Koko paletti kerralla kuntoon

Tutustu yritykseen www.peltikiinni.fi

Helppohoitoinen, kustannustehokas ja ekologinen peltikatto pitää edelleen pintansa. Somerolaisen yrityksen asiakkaana saat hankittua laadukkaan kattopakettisi nopeasti.

Somerolainen Pelti Kiinni Oy syntyi nopealla tahdilla vuonna 2002, jolloin yrityksen kaksi ensimmäistä keikkaa olivat tehdasasennuksia Venäjällä ja Kazakstanissa. – Myös firman nimi täytyi keksiä nopeasti ja siksi päädyttiin tällaiseen vähän humoristisempaan ratkaisuun, naurahtaa yrittäjä Sami Pelto-Lampola. Pelti Kiinni Oy on kuitenkin alusta asti ollut laadukas ja vakavasti otettava alansa osaaja, joka tänä päivänä valmistaa monenlaisia peltituotteita rakentajien tarpeisiin.

Koko paketti nopeasti

Pelti Kiinni Oy:n asiakaskunta koostuu rakennusfirmoista, maatalousyrityksistä ja rautakauppiaista, jotka myyvät yrityksen tuotteita suoraan kuluttajille. Valikoimista löytyy katto- ja seinäpeltejä, listoja sekä helposti asennettavia kattopaketteja, jotka pitävät sisällään myös sadevesijärjestelmät ja kaikki tarvittavat kattoturvatuotteet. Kaikki tuotteet räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti, koska vain silloin lopputulos on toimiva.

Yrittäjä tietää, että tänä päivänä nopeus on valttia alalla kuin alalla ja siksi myös Pelti Kiinni Oy:ssä on panostettu tuotteiden ripeään toimitukseen. – Toimitamme kaikki paketit rakennusalan asiakkaillemme päivässä tai kahdessa, Pelto-Lampola lupaa. Suuri etu on myös siinä, että peltien lisäksi yritys hoitaa saman päivän aikana kohteeseen myös asentajan mitoituksen mukaisesti valmistetut listat.

Materiaali kohteen mukaan

Kattopaketteja varten yrityksen repertuaarista löytyvät kaikki yleisimmät tuotteet, eli helposti asennettavat lukkosaumapellit, tyylikkäät tiilikuviopellit esimerkiksi kesämökin kattoon tai astetta edullisemmat suoran profiilin pellit vaikkapa maatalousrakentamiseen. Myös peltien materiaaleissa on eroja kohteesta riippuen. – Listat valmistuvat pääosin PVDF-pinnoitteisesta pellistä, joka kestää hyvin auringonvaloa. Sillä, kuten polyuretaani-pinnoitteisellakin pellillämme on 20 vuoden takuu. Halvemman hintaluokan pellit ovat polyesteripintaisia, mutta myös niille annamme 10 vuoden takuun, Pelto-Lampola kertoo.

Trendit näkyvät myös pelleissä, ja yrittäjän havaintojen mukaan tällä hetkellä suosituin on nimenomaan tumman harmaa lukkosaumapelti. Värivalikoimaa löytyy toki laajemmaltikin.

Ikkunalista netistä

Nopeuteen ja helppouteen satsaava yritys on lanseerannut juuri uuden tuotteen asiakkaidensa elämää yksinkertaistakseen. Pelti Kiinni Oy:n nettisivuilta voikin nyt tilata valmiiksi mitoitetut ikkunalistat ympäri Suomen toimitettuina. – Aiemmin tällaiset tuotteet joutui hankkimaan peltisepiltä, jolloin odotusaika saattoi venyä. Nyt asennushommiin pääsee nopeasti, kun tuotteen voi tilata kotikoneelta ja rahtikustannuksetkin pysyvät suhteellisen pieninä, Pelto-Lampola kertoo.