Koko palvelu yhdestä paikasta

www.rakennusliikehovi.fi

 

Rakennusliike Hovi palvelee asiakkaitaan projektin alusta loppuun saakka heidän toiveitaan kuunnellen ja kunnioittaen.

Rakennusliike Hovin toimitusjohtaja Tapani Hoffren uskoo monipuolisuuden olevan valttia rakennusalalla menestymiseen. – Yritys pärjää, jos se pystyy rakentamaan kaikkea leikkimökistä päiväkoteihin. Kun organisaatio ja kumppanit ovat hyvät, tehdään sillä vaikka palatseja, hän sanoo.

Rakennusliike Hovi on juuri tällainen täyden palvelun yritys. – Pelkkä tontti riittää, sen jälkeen hoidamme tarvittaessa kaiken valmiiksi aina piirustuksista kalusteisiin. Varsinaisen puurakentamisen teemme itse, kun taas esimerkiksi sähkö- ,putki- ja peltitöihin meiltä löytyy luotettavat aliurakoitsijakumppanit, Hoffren kertoo. – Myös työntekijät arvostavat yrityksemme monipuolisuutta. Työ on vaihtelevaa, eikä heidän tarvitse tehdä vain yhtä hommaa, hän lisää.

Kokemuksella ja kotimaisin voimin

Hoffrenilla on takanaan 35 vuoden kokemus rakennusalalta ja oma yrityskin on ollut pystyssä vuodesta 2008 saakka. – Perustin Rakennusliike Hovin aikoinaan kaverini kanssa, mutta varsin pian siirryin tekemään hommaa omatoimisesti. Nyt meillä on töissä kymmenkunta omaa työntekijää, toimitusjohtaja kertoo.

Rakennusliike Hovi ei halua kilpailla ensisijaisesti hinnalla, vaan kotimaisuudellaan. – Käytämme kotimaisia yhteistyökumppaneita niin paljon kuin mahdollista, sillä se on tärkeää myös asiakkaille, Hoffren tietää.

Mikään projekti ei ole Rakennusliike Hoville liian pieni tai suuri, vaan kaikki asiakkaat ovat yhtä lailla tervetulleita. – Toki meiltäkin löytyy halua kasvaa ja tähdätä myös isompien asiakkaiden kuten taloyhtiöiden pariin, Hoffren sanoo.

Myös kiintokalusteet kuuluvat palveluun

Vuodesta 2011 saakka myös kodin kiintokalusteet ovat muodostaneet tärkeän osan Rakennusliike Hovin palvelutarjonnasta. Kalustemyynnistä vastaa Maria Mäenpää, jolla on alalta 20 vuoden yrittäjätausta. – Halusin myös vapaa-aikaa ja siksi otin yhteyttä Tapaniin ja tarjosin työpanostani Rakennusliike Hoville. Minulla oli jo valmiiksi paljon omia kontakteja ja asiakkaita, joista osan toin myös mukanani tänne, Mäenpää kertoo.

Mäenpään kautta hoituvat kaikki kodin kiintokalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja wc-tiloihin. – Suunnitteluvaiheessa asiakkaat luottavat hyvin pitkälti ammattitaitooni. Kalustepuolella tarvitaankin laajaa asiantuntemusta monelta eri alueelta: täytyy tulla toimeen ihmisten kanssa, osata piirtää, suunnitella ja laskea sekä pysyä ajan hermolla.

Mäenpään ammattitaito näkyy myös tämän hetken kalustetrendien tuntemuksena. – Keittiön alakaapit ovat korvautuneet laatikoilla ja kiiltävät pinnat ovat vaihtumassa takaisin mattaan. Harmaa, musta, valkoinen ja vaaleat ruskean sävyt säilyttävät edelleen suosionsa. Päähuomio kuitenkin on, että kalusteisiin ja säilytysratkaisuihin halutaan panostaa koko ajan yhä enemmän, Mäenpää summaa.

Asiakasta täytyy kuunnella

Monipuolisuuden ohella sekä Hoffren että Mäenpää vannovat asiakaslähtöisen palvelun nimeen. – Monelle talon tai vaikka vain keittiönkin rakentaminen voi olla kerran elämässä -juttu, ja silloin kaiken täytyy sujua täydellisesti. Asiakkaan kuunteleminen on tärkeää, sillä teemme tätä hänelle, emme itsellemme, Mäenpää sanoo.

Kun työnsä hoitaa hyvin, pysyy asiakasvirta tasaisena ja samat ihmiset saattavat palata uudelleenkin Rakennusliike Hovin palveluiden pariin. – Kun asiakkaan kanssa tulee tutuksi, on yhdessä tekeminen koko ajan helpompaa, Mäenpää tiivistää.