Stiebel_eltron_solid_house_300_CMYK

Kokonaislaatu ratkaisee lämpöpumpun valinnassa

Tutustu yritykseen: www.energiapakkaus.fi

Suomen haastavissa olosuhteissa tekniseen tilaan kannattaa valita laadukas tuote. Saksalainen Stiebel Eltron -lämpöpumppu on fiksu valinta.

Stiebel Eltron- tuotteiden Suomen maahantuojana toimii Mäntsälässä sijaitseva Stiebel Eltron Oy. ”Stiebel Eltron on valmistanut lämpöpumppuja jo lähes 40 vuotta. Vuonna 1924 perustettu Saksalainen emoyhtiömme on pysynyt uskollisena uusiutuvaa energiaa hyödyntäviin lämpöpumppuihin. Meille uusiutuva energia on elämäntapa”, toimitusjohtaja Olli Andersson kertoo.

Stiebel Eltron on oman alansa uranuurtaja, joka on asettanut lämpöpumppujen laatutason Suomessakin korkealle. ”Kokonaislaatu ratkaisee. Meillä laatutaso on varmistettu valmistusprosessista jälleenmyyjiin ja huoltoon saakka. Tuotteet ovat todella tarkkaan testattuja, jälleenmyyjämme koulutettuja lvi-alan asiantuntijoita. Koko ketjun on siis täytettävä aukottomasti emoyhtiömme korkeat laatukriteerit” myyntipäällikkö Tommi Jokiranta täydentää. Laadusta kertoo myös se, että yhtiö antaa laitteilleen kolmen vuoden täyden tehdastakuun ja kompressoreille 7 vuoden takuun.

Mielenkiintoisia uutuuksia

Yhtiön näkemyksen mukaan ilma-vesilämpöpumppujen suosio kasvaa markkinoilla. ”Ilma-vesilämpöpumppu hyödyntää ulkoilmassa olevaa lämpöenergiaa ja käyttää sitä talon ja käyttöveden lämmitykseen. Ympäristössä olevaa energiaa ei juuri voi hyödyntää älykkäämmin ja taloudellisemmin hyväksi – ympäri vuoden. Nyt olemme tuoneet markkinoille WPL 10 AC ilma-vesilämpöpumpun. Se on kompakti, helppo asentaa ja siinä on erittäin tehokas lämmitystekniikka. Toinen uutuus on HSBC 200- varaajayhdistelmä, jossa on kompaktissa paketissa valmiina kaksi varaajaa, automatiikka, kiertovesipumput eli kaikki mitä talon lämmitykseen, ja lämpimän veden valmistukseen tarvitaan. Asennusliike kytkee putket ulkoyksiköstä kompaktiin sisäyksikköön ja siinä kaikki.