mismo_solid_house_300_CMYK

Kokonaisvaltaisia sähkötoimituksia uusimmalla tekniikalla

Mismo Oy on sähköalan erikoisosaaja, joka tarjoaa sähköpalveluita aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.  Laajan palvelurepertuaarin myötä asiakas saa kokonaisvaltaisia toimituksia, mutta Mismoon voi ottaa yhteyttä myös pelkän pistorasian asennusta varten.  Yritys palvelee teollisuutta, liikekiinteistöjä ja yksityiskoteja Varsinais-Suomen lisäksi myös Pirkanmaalla ja Päijät-Hämeessä.

Yrityksen työnjohtaja ja sähköasentaja Petri Kielo kertoo, että kaikki alkaa tarkasta suunnittelusta, sillä hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Kielon mukaan sähkösuunnittelu lähtee aina asiakkaan tarpeista, joten on luonnollista teettää suunnitelmat yhdessä kunnioittaen asiakkaan toiveita. Ammattitaitoisen suunnittelijan avulla kodista tehdään toimiva pienintä yksityiskohtaa myöten. Hyvät sähköratkaisut ovat energiatehokkaita ja vaikuttavat myönteisesti asumismukavuuteen samalla kun ne nostavat asunnon arvoa.

Mismo aloitti toimintansa vuonna 2003 ja sen palveluksessa on useampi alan ammattilainen, joiden jatkuva kouluttaminen on yrityksen sydänasia. Kokeneet työntekijät pidetään ajan hermolla sähköalan jatkuvassa kehityksessä, jolloin myös asiakkaille voidaan tarjota viimeisimpiä ratkaisuja ja yhä enemmän räätälöityjä palveluita.