Koneita ja koulutuksia

Työkoneiden vuokraus on usein parempi ja edullisempi ratkaisu kuin investointi omaan koneeseen. Varsinkin pienemmät yritykset hyötyvät vuokrausmahdollisuudesta, jonka myötä säästää mm. säilytystiloissa ja huoltokustannuksissa. Nostorent Oy:lta voi valita laajasta valikoimasta juuri omalle työmaalle sopivan koneen. Nostimia saa aina neljästä metristä 55 metriin, tarjolla on myös pieniä ja suuria kaivinkoneita, maansiirtokoneita sekä henkilö-, paketti- ja kuorma-autoja. Koneiden mukana saa tarvittaessa kuljettajan, joka auttaa työmaalla. Monipuolinen kalusto mahdollistaa palvelun monessa eri kohteessa, myös haasteellisissa maastoissa tai keskustan ahtailla kaduilla.

nostorentKonevuokrausten lisäksi Nostorent tarjoaa erinäistä turvallisuus- ja koneenkäyttökoulutusta pääkaupunkiseudulla, Varsinais-Suomessa, Tampereella ja Satakunnassa. – Meiltä saa tulityökortin, työturvallisuuskortin, trukki- ja henkilönostinkoulutusta sekä Tieturva 1 ja Tieturva 2 -kortit, Petri Salmela kertoo.

Kaarinan ja Raision aluepäällikkönä toimiva Salmela kertoo Nostorentin hyvän palvelun tuoneen uskollisia asiakkaita ja hyviä yhteistyökumppaneita. – Erinomainen palvelu on valttimme. Kyselyn yhteydessä käyn usein itse työmaalla katsomassa, että kone tosiaan soveltuu siihen käyttöön. Näin asiakas säästyy virhetilauksilta. Perehdytämme tietysti aina asiakkaat koneen käyttöön, ja meille saa soittaa milloin tahansa, jos on kysyttävää. Mikäli kone hajoaa työmaalla, korvaamme sen välittömästi toisella. Meiltä kannattaa aina pyytää tarjous, osaamme neuvoa ja tarjoamme työhön sopivan koneen.