Kaarina-1

Konteista on moneksi

Miltä kuulostaisi konteista valmistettu kesämökki, sauna tai koulu? Täysin mahdolliselta, mikäli Suomen Varastokontti Oy:stä kysytään, sillä heillä on kokemusta niistä kaikista. Kuten myös perinteisemmistäkin konttiratkaisuista mm. työmaan taukotiloina käytettynä. – Myymme ja vuokraamme peruskontteja, mutta valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaisesti räätälöityjä ratkaisuja. Lisäksi toimintamme kattaa erilaiset vaihtolavat ja perävaunujen korjaustyöt, luettelee yrityksessä työskentelevä Päivi Rahunen.

Somerolla toimiva Suomen Varastokontti Oy työllistää tällä hetkellä reilu kymmenen työntekijää ja on ylpeä siitä, että mukaan mahtuu myös kansainvälisiä osaajia. Suurin osa asiakkaista on Etelä-Suomen alueella vaikuttavia teollisuuden ja rakennusalan yrityksiä tai julkisia toimijoita, mutta toki kontit kiinnostavat myös yksityistä kuluttajaa esimerkiksi varastotilana.

Perustyömaatiloja on saatavilla yleensä heti suoraan varastosta, mutta mikäli havittelee yhtään räätälöidympää ratkaisua, on liikkeellä syytä olla jo hyvissä ajoin. – Muutostöihin menee tavallisesti 4-6 viikkoa, Rahunen kertoo.

Suomen Varastokontti Oy on tunnettu joustavasta palvelustaan, joka toimii 24/7 periaatteella sen ansiosta, että omistaja Henri Seppälä asuu aivan yrityksensä pihapiirissä. Kuten sanottua, kontit taipuvat moneen, ja jos investointi tuntuu kerralla liian suurelta, tarjoaa Suomen Varastokontti Oy asiakkailleen myös rahoituspalvelua. Valmiit kontit toimitetaan asiakkaille joko yrityksen omalla kalustolla tai yhteistyökumppaneiden avustuksella.