Intlog Oy:n kontit ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaisiksi.

Kontit ja tilat moneen tarpeeseen

www.intlog.fi

 

Helposti siirrettävät ja koottavat moduulitilat ja konteista rakennettavat erikoistilat sopivat helppokäyttöisyytensä ja kustannustehokkuutensa ansiosta lähestulkoon kohteeseen kuin kohteeseen. Rakennustyömaat ja saneerauskohteet ovat vain yksi esimerkki, joihin nämä tilapäiskäyttöön tarkoitetut tilat käyvät.

− Konttitilojen kaltaiset tilaratkaisut ovat nyt nousussa niiden helppouden ja kustannustehokuuden takia. Jos tilapäistilaa tarvitaan, mutta tarpeen pituus ei ole tiedossa, on tila tai kontti mahdollista myös vuokrata vaikka muutamaksi päiväksi. Konttitila on myös helppo ottaa käyttöön. Esimerkiksi saniteettikonteissa on kaikki liitokset valmiina, kertoo toimitusjohtaja Jukka Pietilä Intlog Oy:stä.

− Oikein rakennettuna moduuli- ja konttitilat ovat energia-ja kustannustehokkaita. Väärin rakennettuna käyttöikä voi olla jopa kolmanneksen lyhyempi, Pietilä vielä muistuttaa.

Laadukkaita materiaaleja käyttämällä yritys pystyy tarjoamaan pitkäikäisiä ja toimivia tilaratkaisuja niin tilapäiskäyttöön kuin pidempäänkin ja isompaan tarpeeseen.

− Toki pysyvän rakentamisen määräykset tulevat isommissa ja vaativimmissa kohteissa väistämättä jossakin kohtaa vastaan, kertoo Jukka Pietilä. Hän kehottaa lukijoita tutustumaan monipuolisiin tilaratkaisuihin: − Jos tarvetta on, eikä tiedä kuinka lähteä asiassa eteenpäin, kysymällä se selviää. Autamme mielellämme!