rapitec

Korjausrakentaminen kukoistaa Turussa

Liian pitkälle edennyt kiinteistön huono kunto on saneerattaessa aikaa vievää ja kallista. Erityisesti julkisivujen ja kattojen suhteen on oltava tarkkana, kosteusvaurioiden välttämiseksi. Seuraamalla kiinteistön yleiskuntoa ja kysymällä ammattilaisen mielipidettä säästetään selvää rahaa.

Rapitec Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Iloniemi on toiminut korjausrakentamisen parissa jo 20 vuotta. Yritys on erikoistunut julkisivusaneerauksiin, rappauskorjauksiin, tasoite- ja maalaustöihin sekä porraskäytäväremontteihin. – Teemme myös jonkin verran timpurin töitä, pääasia on että asiakas saisi meiltä mahdollisimman kattavat palvelut erinäisiin tarpeisiinsa, Iloniemi selventää. Tällä hetkellä töitä on paljon, koska suurin osa Varsinais-Suomen talokannasta on saneerauksen alla. Iloniemi kehottaa ihmisiä tarttumaan toimeen tarpeeksi ajoissa ennen kuin kiinteistön kunto ehtii mennä liian huonoksi. Ammattilainen osaa aina neuvoa ja hoitaa työt niin kuin on sovittu, erinomaisella laadulla ja luvatussa aikataulussa.

–Olemme taitavia korjaamaan vanhoja kohteita sekä arvokiinteistöjä. Itse nautin erityisesti jugendtalojen haasteellisuudesta, pohtii Iloniemi. Kyseisissä kohteissa vanhat materiaalit ovat vaativia, ja esimerkiksi kalkkimaalit on sävytettävä manuaalisesti. Rapitecissa panostetaan erinomaiseen työnjälkeen, mikä toteutuu tunnollisen ja ammattitaitoisen henkilökunnan avulla. – Työntekijämme ovat kotimaisia huippuluokan ammattilaisia, palvelualttiita ja ahkeria.