Korkealaatuista betonia rakentamiseen

Pitkä kokemus työmailta opettaa, mikä toimii rakennusalalla ja mikä ei. Vesa Koponen päätti korjata alalla vallitsevat puutteet vaihtamalla toimijan roolia. Nykyään hän vastaa juuri niihin tarpeisiin, joita hän itse on kokenut rakentajan uransa aikana.

Rakennusliikkeet hakevat työmailleen yhä enemmän valmiita betonielementtejä. Mitä pidemmälle elementti on valmis, sen parempi. Tuotteen tulisi vähintään olla villoitettu tehtaalla, mielellään myös sääsuojattu sekä rapattu. Trendi näyttäisi johtavan siihen, että työmaalla harrastettaisiin vähemmän asennusta, sillä monesti toivotaan myös valmiiksi asennettuja kiviä suoraan elementtitehtaalta.

Mures Oy on betonielementtejä ja betonia valmistava yritys, joka on keskittynyt talorakentamisen tarpeisiin. Yrityksellä on kapasiteettia valmistaa 800 neliötä betonielementtejä viikossa. Tuotannossa pyritään yhä valmiimpiin rakenteisiin, jotta yritys voisi vastata markkinoiden tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Puusepänverstas, raudoittamo ja kokoonpanohalli mahdollistavat tuotteiden valmistuksen alusta loppuun. Raudoitus vie kuitenkin paljon hallitilaa, ja yritys hakeekin mahdollisuutta käyttää valmisraudoitteita sekä siihen sopivaa yhteistyökumppania.

Alalta puuttuivat laatutietoisuus ja luotettavuus

Valmisbetonituotanto tekee yrityksestä täysin omavaraisen betonin suhteen. Iso kapasiteetti tuottaa niin harmaata kuin väribetonia paitsi tukee betonielementtitoimintaa, myös mahdollistaa betonin myymisen ulkopuolelle. Omalla tuotannolla varmistetaan tuotteiden tasalaatuisuus, ja asiakkaat saavat ostaa kohtuuhintaisia betonilaattoja monipuolisesta valikoimasta.

Mureksen toimitusjohtaja Vesa Koponen on aiemmin urallaan toiminut työmailla vastaanottavan osapuolen roolissa. Työssään hän havahtui siihen, että laatutietoisuudesta ja luotettavuudesta oli eniten puutetta alalla. Mureksen toiminnassa ne kaksi on otettu päätavoitteiksi, ja asiakkaille tarjotaankin ehdotonta laadunvarmuutta sekä luotettavia toimituksia. Onnistuminen taataan osaavalla henkilökunnalla, hyvillä tietokonepohjaisilla prosessinhallintajärjestelmillä, ennakkosuunnittelulla ja määrätietoisella toiminnalla. – Liikaa emme lupaa, mutta se mitä luvataan, myös pidetään. Soittakaa Murekselle, jos kaipaatte luotettavaa ja laadukasta yhteistyökumppania betonielementtien rakentamiseen.