Asennuskivi_solidhouse_web

Korvaa sora helppohoitoisella kivellä

Asennuskivi Oy on erikoistunut kivetystöihin toteuttaen upeita pihakokonaisuuksia betoni- ja luonnonkivestä sekä tukimuureja betonista ja graniitista. Sisälattiat ja talojen julkisivuverhoilut kuuluvat yhtä lailla yrityksen erikoisosaamiseen. Asennuskivi on kivi kerralla muuttanut kiinteistöjen edustoja parempaan suuntaan jo 30 vuoden ajan, eikä menestykselle näy rajaa.

Yrittäjä Jouko Helin on päässyt toteuttamaan ainutlaatuisia kohteita pitkällä urallaan, ja ehdottomasti näyttävimpien joukossa on Noormarkun ruukin alue. – Olemme tehneet töitä Ahlströmin kohteessa jo useamman vuoden. Uusimme muun muassa pääkonttorin portaat, purimme vanhan terassin ja rakensimme uuden sekä teimme klubirakennuksen edustan uusiksi, Helin kertoo. Asennuskivi Oy:n kädenjälki näkyy myös Rauman suurimmissa liikenneympyröissä, sekä hautausmaan uurnalehdossa. Lisäksi Pyhän Ristin kirkon kiviaidan verhoilukiveys saneerattiin 2014.

Upealla kivetyksellä jokainen voi piristää pihaansa. – Ihmiset keskittyvät yhä enemmän pihaan ja syystä, se antaa ensivaikutelman kodista. Kivetys tekee pihasta arvokkaamman näköisen ja antaa sille muotoa sekä väriä, Helin kertoo. Esteettisten puolien lisäksi kivetyksen helppohoitoisuus ja siisteys houkuttelee taloasukkaita. Lasten ja koirien kanssa ei esimerkiksi kantaudu soraa taloon, kun pihaa koristaa siisti kivipinta. – Naapurikateus on myös osoittautunut tehokkaaksi tavaksi innostaa ihmisiä pihakivetyksen hankkimiseen, nauraa Helin, joka on jopa saanut tilauksia työmaan naapurista kesken töiden.

Asennuskivi Oy palvelee asiakkaitaan pääasiassa Turku-Vaasa -akselilla ja Tampereella, mutta periaatteessa Helin on valmis tekemään töitä siellä missä tarvitaan. – Välillä on mukavaa lähteä esimerkiksi pohjoiseen työmaalle, työntekijätkin pitävät sitä tervetulleena vaihteluna, ikään kuin pienenä lomana, hän toteaa. Jokainen voi siis tilata itselleen Asennuskiven ainutlaatuisen kivetyksen ja nauttia sen tuomasta tunnelmasta vuosia eteenpäin.