kulmala-tuote_web

Kotimaisia laatutuotteita

Kulmala-Tuote Oy:n historia ulottuu vuoteen 1971, jolloin yrityksen nykyisen toimitusjohtajan Kimmo Kulmalan isoisä aloitti yhdessä veljensä kanssa pikkujakkaroiden ja silityslautojen valmistamisen. Neljäänkymmeneenviiteen toimintavuoteen mahtuu monia vaiheita, mutta yhä tänäkin päivänä Kulmala-Tuote tunnetaan etenkin laadukkaiden porrasjakkaroiden valmistajana. Tuotevalikoimaan kuuluu niiden ohella myös naulakoita, kenkä- ja lehtitelineitä, baarijakkaroita ja -pöytiä sekä nyt uusimpana tulokkaana yritys tuo maahan KT-parkettia. – Myös parkettipuolella tähtäämme joustavaan ja yksilölliseen palveluun. Suomen laadukkaimman malliston osalta variaatiota löytyy perusparketeista aina erikoisempiin lankkulattioihin, kertoo yrityksen myyntipäällikkö Pekka Suvala.

Kotimaisuus, laatu, toimitusvarmuus ja pitkä kokemus alalta ovat niitä ominaisuuksia, joista Kulmala-Tuote tunnetaan. Pienehkön kokonsa ansiosta yritys on joustava kumppani, jota asiakkaan on helppo lähestyä.  Monipuolinen konekanta mahdollistaa myös ajoittaisen alihankinnan oman tuotannon ohella. – Olemme valmistaneet esimerkiksi Ikealle syöttötuoleja sekä myös porrasjakkaroita heidän omalla mallillaan ja Leikkuupuimurienkin osakokonaisuudet kuuluvat tuotantokatekoriaan Kulmala kertoo.

Yrityksen tuotteita löytyy esimerkiksi Iskun ja Kodin Ykkösen valikoimista. Viime aikoina Kulmala-Tuote on päivittänyt mallistojaan ja parkettipuolen ohella yksi uutuuksista on hyvän vastaanoton saanut taittosarja, johon kuuluvat tuotteet on helppo kasata. – Oma suosikkini on Irene-tasojakkara, jota voidaan käyttää istuimena tai apupöytänä ja jonka päälle voi myös kiivetä, Kulmala kertoo.