Salon Aluesähkö Oy tarjoaa monipuolisia palveluita mm. teollisuudelle ja kuluttaja-asiakkaille.

Kovalla työllä eteenpäin

Salon talousalueella viime vuodet ovat olleet kurjat. Nokian tehtaan sulkeminen ja teollisuuden hiljeneminen ovat vaikuttaneet alueen taloudelliseen tilanteeseen ja moni yritys on kaatunut. Myös uudisrakentaminen ja saneeraukset ovat alueella vähentyneet. Osa alueen yrityksistä on ottanut vaikean tilanteen vastaan haasteena ja tehnyt töitä yhä kovemmin. Ahkera työnteko on kannattanut myös Salon Aluesähkö Oy:llä, joka on pystynyt vaikeissa olosuhteissa säilymään yhtä suurena kuin ennenkin. − Teemme asennuksia Turussa, Salossa ja ympäristökunnissa. Salo ei olisi yksin alueena riittänyt, toimitusjohtaja Anssi Sjöberg kertoo.

Salon Aluesähkö Oy tarjoaa monipuolisia palveluita mm. teollisuudelle ja kuluttaja-asiakkaille. Osa asiakassuhteista juontaa juurensa yrityksen perustamisajankohtaan kahdenkymmenen vuoden taa, uusia asiakkaita taas tulee kilpailutuksen ja hyvän maineen kautta. Yrityksen vahvuuksiin lukeutuu asiakkaan yksilöllisten tarpeiden huomioiminen sekä räätälöityjen ja energiatehokkaiden ratkaisujen löytäminen. Sjöberg kannustaa asiakkaita tutustumaan esimerkiksi energiatehokkaaseen lediin: − Ne sopivat paikkaan kuin paikkaan. Lisäksi ne ovat kustannus- ja energiatehokkaita. Nykyisin 60 W hehkulamppua korvaa kulutukseltaan 5−7 W ledi, joten säästö on n. 10-kertainen, hän kertoo. Ledin ainoaksi ongelmaksi Sjöberg mainitsee himmennyksen, joka voi tietyissä polttimoissa tai paneeleissa olla hankalaa.

Led-valaisimiin sekä uusiin tuotteisiin, kuten internetin kautta ohjattaviin valaisimiin, voi käydä tutustumassa Salon Aluesähkön myymälässä Salossa.