Rautarakenne ja Asennus Kuusinen Oy tuottaa teräsrakenteita monipuolisesti eri sektoreille.

Kovan luokan teräsrakenteita

Jos pääkaupunkiseudulla toimivan Rautarakenne ja Asennus Kuusinen Oy:n terästuotantoa kuvaltaisiin yhdellä sanalla, olisi se laatu. Kaksikymmentä vuotta sitten perustettu yritys tehosti laadunvalvontaansa kolme vuotta sitten saamalla mm. kantaville teräsrakenteilleen EU:n rakennustuoteasetuksen vaatiman CE-merkinnän. Kaksivuotistarkastus meni puhtaasti läpi, ja yritys palkittiin välivuodella tarkastuksista.

− CE-merkintä velvoittaa ulkopuolisten tahojen tekemiin vuotuisiin tarkastuksiin, joilla varmistetaan tuotteiden laatu. Meille laatu on kunnia-asia ja olemme ylpeitä, että tuotteemme kantavat CE-merkkiä, myöntää toimitusjohtaja Antti Kuusinen.

Monipuolisesti eri sektoreille teräsrakenteita tuottava Rautarakenne ja Asennus Kuusinen Oy on selvinnyt syvimmästä taantuma-ajasta joustavuudella ja hetkessä kiinni elämisellä. Vaikka yritys onkin aina ollut suuntautunut eniten uudisrakennuspuolelle, on yksi menestyksen avain ollut suunnata tuotantoa aina myös niille aloille, jotka kulloinkin vetävät. Yritys on mukana mm. suursähkömoottoriteollisuudessa sekä autoteollisuudessa. Uudisrakentamisessa yrityksen vahvuus ovat haastavat teräsrakenteet, joita muut teräsalan toimijat eivät halua syystä tai toisesta tehdä.

− Olemme tilauskonepaja, teemme teräsrakenteita mm. arkkitehtien ja rakennesuunnittelijoiden piirustusten mukaan. Meitä on kuvailtu jopa ongelmanratkaisijaksi, Kuusinen naurahtaa.

Rautarakenne ja Asennus Kuusinen Oy:n laajaan asiakaskuntaan kuuluvat niin teollisuus kuin yksityisetkin kuluttajat, kaikenkokoisia rakennusliikkeitä unohtamatta.