marttilanmaanrakennus

Kunnallistekniikan konkarit

Marttilan Maanrakennus on luotettava yhteistyökumppani julkisen sektorin monipuolisiin kunnallisteknisiin tarpeisiin. Kunnat kaavoittavat maa-alueita, joihin Marttilan Maanrakennus tekee tiet, vesijohdot ja viemärit, minkä jälkeen tontti on myyntivalmis. Yritys hoitaa lisäksi ihmisten kiinteistökohtaiset jätevesityöt, sekä ajaa kiviainesta työmaille. Sora ja murske tuotetaan osittain omista montuista.

Hyvä ja laaja kalusto mahdollistaa monipuolisten töiden toteuttamisen. Toimitusjohtaja Petteri Lehtovaara kertookin yrityksen vastaavan kaikkiin maanrakennus-, ruoppaus- ja kiviainestarpeisiin. Uudellamaalla tehty urakka Ely-keskukselle antaa osviittaa yrityksen kapasiteetista; 24 kilometriä pitkä putkilinja tehtiin vahvalla osaamisella ja erinomaisella laadulla. Marttilan Maanrakennus toimii sekä Uudellamaalla että Varsinais-Suomessa, mutta tekee myös aliurakointia pääkaupunkiseudulla.

Marttilan Maanrakennus on kokemuksen puolelta vahva yritys, joka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1973 asti. Lehtovaara siirtyi itse toimitusjohtajan paikalle vuonna 1998 ja on siitä asti johtanut yritystä kohti uusia haasteita. Kysymykseemme yrityksen valteista Lehtovaara vastaa ”oikeat koneet ja oikeat miehet”. Ahkera ja tunnollinen henkilökunta on ylpeyden aihe, jota ei tarpeeksi voi painottaa. Paikallinen verkostoituminen ja yhteistyö ovat yhtälailla toiminnan tukena. – Kokeneella ja ammattitaitoisella porukalla olemme kilpailukykyinen ja tehokas toimija, joka pitää kustannukset kurissa.
Katso lisätiedot s. 113