vahvakatto_solidhouse_web

Laadukkaat kattoremontit kiinteistösi parhaaksi

Kattomiehet kannattaa kutsua paikalle ennen kuin katto vuotaa. Suomen Vahvakatto Oy:n Markus Rautiainen ja Ari Partanen tietävät monen vuoden kokemuksesta, että asiakkaat helposti lykkäävät kattoremonttia kunnes suurempi vahinko on jo sattunut. – Pitäkää huolta katosta hyvissä ajoin. Se on investointi, joka paitsi on käytännön kannalta tärkeä myös esteettisesti merkittävä ja nostaa kiinteistön arvoa, he neuvovat.

Parivaljakko palvelee yksityisasiakkaita ja taloyhtiöitä monipuolisissa kattotarpeissa Satakunnassa ja Pohjanmaalla. Yrityksen he perustivat neljä vuotta sitten, mutta kokemus alalta on huomattavasti pidempi. Partanen, joka on toiminut alalla jo 15 vuotta, kokee tärkeäksi uskoa riittävästi omaan tekemiseen, jolloin alalla myös pääsee eteenpäin. Yhtiökumppanit ovat olleet samaa mieltä yrityksen kehityssuunnasta ja kyenneet luomaan onnistuneen konseptin toiminnalleen.

Vaikka yrityksen perusta on kattojen kattoremonteissa, ovat Rautiainen ja Partanen nostaneet toiminnan uudelle tasolle ja mukautuneet alan kehitykseen tekemällä julkisivujen verhouksia ja lisäeristeitä. Vähäinen kysyntä uudisrakentamiselle on kiristänyt kilpailua kattoalalla, mutta Suomen Vahvakatto on erottunut joukosta profiloitumalla luotettavana tekijänä, joka hoitaa työt niin kuin sovittu. – Meillä on kokemusta alalta ja uskomme vahvasti laatuun. Meidän tekemä katto on samalla käyntikorttimme, joten työt hoidetaan aina tavalla josta voi myöhemmin olla ylpeä, Rautiainen kertoo.