riihikosken-rakennuspalvelu-300-dpi-cmyk

Laadun salaisuus…

Rakennusalalta löytyy monenlaista toimijaa, eikä laatu ole aina itsestäänselvyys. Rakentamisen monitoimi-yrityksessä tiedetään, miten asiat tulee tehdä. 

Laadukkaiden betonilattioiden tekeminen on yksi rakennusalan laaja-alaisen toimijan, Riihikosken Rakennuspalvelu JL Oy:n pääpalveluista. Yritys on parhaimmillaan erityisesti isojen projektien parissa ja sana heidän erinomaisesta työjäljestään onkin kiirinyt ympäri Suomen. Tietyn laadun saavuttaminen vaatii kuitenkin paljon työtä, sillä fyysisestikin raskaissa betonihommissa päivät usein venyvät ja työntekijöiden pitkäjänteisyys on koetuksella. – Seitsemästä neljään päivät eivät tällä alalla aina onnistu, sillä moitteettoman lopputuloksen takaamiseksi lattia täytyy valaa kerralla valmiiksi, yrittäjä Jarno Laukkanen tietää.

Kestävyyttä MasterTop-pinnoitteella

Laatua ja kestävyyttä lisäävät myös oikeat materiaalit. Riihikosken Rakennuspalvelu viimeistelee betonivalunsa aina aidolla ja alkuperäisellä BASF:n MasterTop-pintakovetteella, joka tekee betonista kiiltävän ja lasinkovan. Loppusilauksen tuo kovetteeseen imeytyvä jälkihoitoaine, joka estää valmista pintaa halkeilemasta. Vaikka useat yritykset mainostavat MasterTop-lattioitaan, kehottaa Laukkanen silti olemaan huolellinen urakoitsijaa valitessa. – Osa yrityksistä saattaa käyttää myös heikompilaatuisia tuotteita tai jättää oleellisen jälkikäsittelyn kokonaan tekemättä. Kannattaa myös tarkistaa, kuinka paljon pinnoitetta lattiaan levitetään. Riihikosken Rakennuspalvelussa MasterTopin määrässä ei säästellä, ja siksi heidän valunsa ovatkin markkinoiden parhaimmistoa.

Perustuksista katon harjaan

Vaikka betonityöt ovat yrityksen päätoimialaa, löytyy Riihikosken Rakennuspalvelusta osaamista lähes kaikista rakentamisen osa-alueista ja kokemusta on kertynyt pientaloista aina biokaasuvoimalaitoksiin. Kun valujen suhteen on hiljaisempaa, siirtyy joustava henkilökunta rakennustyömaille. Asiakkaan on halutessaan mahdollista saada saman katon alta koko paketti perustuksista alkaen. Ainoastaan LVI- ja sähkötöissä yritys turvautuu huolella valittujen yhteistyökumppaneidensa apuun.