uudenmaan-laatupinnoite_solidhouse_3-web

Laatua lattiapinnoitteilla

Laadukkaasti pinnoitetun betonilattian hyödyt ovat monet. Kosteissa tiloissa käytettynä se ei vaadi alle vedeneristystä, sillä se itse muodostaa betonin pinnalle kosteus- ja vesitiiviin kalvon. Koska lattia on täysin saumaton, se on myös helppo pitää puhtaana. Tänä päivänä pinnoitteita löytyy eri väreissä, ja valittavina on erikoisiakin ratkaisuja. Oikean materiaalin ja ominaisuuksien etsimisessä kannattaa edetä tapauskohtaisesti. – Keittiöön ei esimerkiksi kannata valita punaista tai mustaa pinnoitetta, koska siinä näkyvät kalkkeumat ja lika, vinkkaa yrittäjä Jari Papunen.

uudenmaan-laatupinnoite_solidhouse_2-web

Betonipinnoitteet sopivat erityisen hyvin kovassa kulutuksessa oleviin kohteisiin, kuten ravintolan keittiöihin, pesuhalleihin tai vaikkapa IV-konehuoneisiin.

Toiminimellä vuonna 2012 aloittanut Papunen on vuosien varrella tehnyt pinnoituksia kaikenlaisiin kohteisiin. Betonipinnoitteet sopivat erityisen hyvin kovassa kulutuksessa oleviin kohteisiin, kuten ravintolan keittiöihin, pesuhalleihin tai vaikkapa IV-konehuoneisiin. Papusen Uudenmaan Laatupinnoitus Oy:n kädenjälkeä voi ihailla esimerkiksi Itäkeskuksen Citymarketin hevi-osastolla, jonka lattia on pinnoitettu itsestään siliävillä tuotteilla. Papunen toivoo, että betonipinnoitteiden käyttö hyväksyttäisiin myös taloyhtiöpuolella: – Pinnoitteet olisivat taloudellisempia ja pitkäikäisempiä kuin laatat. Se on myös nopeampi tapa remontoida.

Uudenmaan Laatupinnoitus Oy on luotettava ja joustava yritys, joka pienen kokonsa ansiosta pystyy kilpailemaan jonkin verran myös hinnalla. Vakavasti yrittäjyyteen suhtautuva Papunen ei kuitenkaan suostu tinkimään laadusta: – Yrittäjälle tulee kalliimmaksi se, jos sama kohde tehdään kahteen kertaan. Fiksumpaa on tehdä kaikki kerralla kuntoon. Vaikka yrittäjä olenkin, en ole töissä itselleni vaan asiakkaalle.

Uudenmaan Laatupinnoituksen edustamilla Nanten ja Scanmineralin tuotteilla sekä Papusen rautaisella ammattitaidolla mikä tahansa kohde saa kestävät ja kauniit lattiat.