pp-putki_solidhouse_300_CMYK

Laatuun panostava LVI-urakoitsija taitaa myös haastavat konesalikohteet

Uudellamaalla vaikuttava PP-Putki Oy on kasvanut rivakasti kymmenen toimintavuotensa aikana panostamalla laadukkaaseen LVI-urakointiin. – Jos jotain teemme, teemme sen kerralla kuntoon. Mahdolliset takuutyöt hoidamme 100-prosenttisella varmuudella, linjaa yrittäjä Joni Peltola PP-Putki Oy:n palveluperiaatteita. Peltolalla itsellään on 15 vuoden asennuskokemus ja hänen työjälkensä näkyy mm. Suomen Pankin pääkonehuoneessa. Myös yrityksen asentajat ovat alansa rautaisia ammattilaisia. – Meillä on hyvä yhteishenki firmassamme, puhumme samaa kieltä ja arvostamme toistemme ammattitaitoa puolin ja toisin, Peltola kertoo.

Aiemmin PP-Putki Oy urakoi pääosin pikkukeikkoja yksityisasiakkaille, mutta tänä päivänä asiakaskunta koostuu enimmäkseen rakennusliikkeistä, taloyhtiöistä ja yrityksistä. Palvelutarjontaan kuuluu yhä edelleen 24 tunnin päivystys, kuivatus, kosteuskartoitukset ja jälkivahinkotorjunta, mutta myös isot linjasaneerausurakat.

Erikoisosaamista puolestaan löytyy konesalipuolelta, mikä erottaa PP-Putki Oy:n monesta muusta saman kokoluokan yrityksestä.
– Ensimmäisen konesalin rakensimme Uspenskin katedraalin alle pilottikohteena, Peltola kertoo.

PP-Putki Oy:n tämänhetkinen vankka osaaminen perustuukin juuri rohkeuteen tarttua uusiin haasteisiin. – Yrittäjä on itse oma vihollisensa. Jos ei uskalla mennä eteenpäin, ei myöskään kehity, Peltola pohtii. Myös PP-Putki Oy:n tulevaisuus on täynnä tavoitteita, joista osa liittyy nimenomaan yrityksen erikoisosaamisalueeseen. – Konesalipuolella haluamme tarjota jatkossa yhä laajempaa kokonaisuutta ja myydä asiakkaillemme kaiken laitteita myöten, Peltola kertoo.