Varsinais-Suomen Lämpö & Kylmä Oy toteuttaa kokonaisvaltaisesti lämmitysratkaisuja Turun seudulla.

Lämmitysratkaisujen monet mahdollisuudet

www.lampokylma.fi VSLK_160

 

Varsinais-Suomen Lämpö & Kylmä Oy toteuttaa kokonaisvaltaisesti lämmitysratkaisuja Turun seudulla. Yritys myy, asentaa ja huoltaa lämpöpumppuja, mutta tämän lisäksi tarjontaan kuuluu niin lattialämmitysten, putki- ja sähkötöiden kuin aurinkopaneeli- ja –keräinratkaisujenkin suunnittelut ja toteutukset.

– On tärkeää nähdä lämmön tuottaminen ja jakaminen jo alusta asti kokonaisuutena. Ratkaisuja ei tulisi toteuttaa pelkästään yhden tuotteen tai suunnittelumallin varassa, vaan kaikki oleelliset asiat huomioiden, yrityksen omistaja Petri Rantala toteaa.

Mieti lämmitysratkaisusi tarkkaan

Lämmitysratkaisut ovat isoja investointeja, joiden päättämisessä kuluu aikaa. Maallikolle voi olla vaikeaa arvioida mitkä ratkaisut ovat soveliaimpia. Tämän vuoksi suunnitteluvaiheessa Rantala on tottunut tarjoamaan useita vaihtoehtoja toteutuksille. Suuret investoinnit saattavat hänen mukaansa hirvittää, mutta loppujen lopuksi ne siirtyvät kiinteistön arvoon, joten useimmiten laatuun satsaaminen kannattaa. Lisäksi hän peräänkuuluttaa ripeyttä päätöksenteossa, koska myös sillä syntyy säästöä.

– Useimmille nämä ovat vieraita asioita, joten pitää vain kysellä rohkeasti. Tärkeää on löytää hyvä urakoitsija, joka hoitaa asian kunnolla suunnittelusta toteutukseen ja takaa lisäksi laitteistojen huollon.

Asiakaslähtöisyys takaa, sen että Rantalalla ei vapaa-aikaa juuri ole.

– Esimerkiksi talvisaikaan lämmitysjärjestelmien ollessa kovassa käytössä tulee paljon huoltokäyntejä. Silloin ei kelloa ja kalenteria saa katsoa, koska asiakkaan soittaessa hänellä on jo todennäköisesti melkoinen hätä.