Vilart_solid_house_300_CMYK

Lämpöpumput helposti ja luotettavasti

Kesän tullen ilmalämpöpumput ja muut viilennyslaitteet tulevat taas ajankohtaisiksi. Laitteen hankinnassa kannattaa kuitenkin olla ajoissa liikkeellä, sillä asennuksineen kaikkineen laite saattaa olla toiminnassa vasta 2–3 viikkoa päätöksenteosta. – Viilennyslaite kannattaa hankkia etukäteen. Ilmalämpö- ja ilmavesilämpöpumput ovat energiatehokkaita, ne sopivat vanhoihin taloihin, missä on suora sähkö- tai öljylämmitys, kertoo Vilart Teemu Heinonen Oy:n toimitusjohtaja Teemu Heinonen. Yritys myy ja asentaa erilaisia lämpöpumppuja laajalla alueella Varsinais- ja Etelä-Suomessa niin yksityisille kuin teollisuuskiinteistöillekin.

Jotta viilennyslaitteesta saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti, on sen oltava oikein mitoitettu ja asennettu. Heinonen kannustaakin kiinnittämään huomiota luotettavan toimijan valitsemiseen: – Yrityksellä tulee olla vastuuvakuutukset kunnossa. Lisäksi jokaisella asentajalla täytyy olla henkilökohtaiset kylmäaineluvat. Tiedot voi tarkistaa Tukesin sivuilta, Heinonen muistuttaa. Lisäksi Vilartin kaltaisissa täyden palvelun liikkeissä mahdolliset ongelmatilanteet ovat helposti hoidettavissa ja varaosat löytyvät nopeasti.

Yritys myy ja valmistaa mittojen mukaan myös kylmäkontteja ja tekee esimerkiksi autojen ilmastointihuoltoa. Yrityksen kylmäkontteja löytyy niin maatiloilta kuin torikauppiailta ja kesällä myös mm. Pori
Jazzeilta. Kontteja on mahdollista myös vuokrata.

Pian kymmenen vuotta alalla ollut Vilart Teemu Heinonen Oy on kokenut ja luotettava kylmäalan toimija, joka on saanut kehuja erityisesti hyvästä työnjäljestään ja luotettavuudestaan. – Meillä aikataulut pitävät. Lisäksi olemme pieni yritys, joten langat pysyvät hyvin käsissä!