Steelpro Oy suunnitteli Euroopassa ensimmäisenä innovatiivisia lasikaidejärjestelmiä, jotka eivät tarvitse pystytolppia. Tänä päivänä tyylikkääseen tuoteperheeseen kuuluvat myös porras- ja käsijohdejärjestelmät.

Lasikaidejärjestelmien edelläkävijä

www.steelpro.fi

 

Steelpro Oy suunnitteli Euroopassa ensimmäisenä innovatiivisia lasikaidejärjestelmiä, jotka eivät tarvitse pystytolppia. Tänä päivänä tyylikkääseen tuoteperheeseen kuuluvat myös porras- ja käsijohdejärjestelmät.

Steelpro Oy:n toimitusjohtajan Jouko Rahikan tausta on teräsrakennealalta, mutta yrityksen perustamisvuodesta 1997 lähtien Steelpron päätuotteina ovat olleet julkiseen ja yksityiseen käyttöön suunnitellut täyslasikaidejärjestelmät. Myöhemmin niitä on täydennetty myös porras- ja käsijohdejärjestelmillä. Nykyisin yritys tunnetaankin ympäri Eurooppaa alumiinisen lasikaiderakentamisen edelläkävijänä.

– Olimme Euroopassa ensimmäisiä, jotka tekivät tolpattomia lasikaidejärjestelmiä. Tämän jälkeen suunnittelimme alumiinisen porrasjärjestelmän. Lasikaideprofiileissa alapalkki on alumiinia, kuten portaissakin, joten tällä tavoin saimme tuotteista myös yhdessä toimivan kokonaisuuden, Rahikka avaa.

Alun perin arkkitehdeille ja rakennusliikkeille työkaluksi kehitetty porrasjärjestelmä voidaan kuljettaa rakennuskohteeseen ja eri kerroksiin palasina. Tyylikkyytensä ja vaivattomuutensa ansiosta se toimii erinomaisesti sekä yksityisasunnoissa että julkisissa toimistoissa.

Uutuutena led-käsijohdejärjestelmä

Viimeisimpänä Steelpro on kehittänyt lasikaide- ja porrasjärjestelmää täydentävän led-käsijohdejärjestelmän, joka voidaan liittää portaaseen tai mihin tahansa rakenteeseen. Käsijohdejärjestelmän led-valon toimintaa voidaan kontrolloida eri katkaisijoilla tai jopa matkapuhelimella.

– Vakiona järjestelmään kuuluu myös valon voimakkuuden säädin, eli led-valo voi palaa vaikka koko päivän virrankulutuksen pysyessä olemattomana. Tarjonnassamme on ulko- ja sisäkäyttöön pyöreä ruostumattomasta teräksestä hiottu ja alumiininen suorakaiteen muotoinen led-käsivarajärjestelmä, Rahikka kertoo ja lisää, että uskoo led-käsijohdejärjestelmän läpimurtoon vuoden 2017 aikana. Kaikki Steelpron tuotteet ovat täysin suomalaista tuotantoa.

– Kaikki tuotteet ovat meidän kehittämiämme ja laadultaan huippuluokkaa. Ne ovat moderneja ja tyylikkäitä sisustuselementtejä, jotka on suunniteltu niin, että ne olisivat mahdollisimman selkeitä ja asiakkaiden itse helppo asentaa, Rahikka kiteyttää.