M&M Murske_solidhouse_web

Louhinta- ja maanrakennustyöt varmalla otteella

M & M Murske Oy on louhinta- ja maanrakennustöiden monipuolinen ammattilainen, jonka käsistä syntyy kestävää jälkeä ja onnistuneita lopputuloksia.

M & M Murske palvelee yksityisistä kotitalouksista yrityksiin ja suurempiin rakennusalan yrityksiin saakka koko Varsinais-Suomen alueella, mutta myös Porin ja Tampereen seudulla. Tarvittaessa osaamista viedään myös muualle Suomeen. – Vahvuutemme on myös järeä ja nykyaikainen kalusto, joiden voimin toteutamme niin pienet kuin suuret urakat asiakkaan tarpeen mukaan. Henkilöstömme koostuu viiden hengen ydinjoukkueesta, toimitusjohtaja Marko Varjonen kertoo.

Yhtiön peruspalvelupaletti kattaa murskaus-, louhinta-, räjäytys- ja maanrakennustyöt. Erikoisosaamisena mainittakoon railoporaukset ja porapaalutukset. Nyt uutena toimialana on käynnistymässä murskeen myynti. – Murske tulee ihan likeltä Taivassalosta. Asiakkaan kannalta se tarkoittaa, että pystymme toteuttamaan urakat alusta loppuun itse, kun mursketta on saatavilla 24/7. Teemme nimittäin yhteistyötä myös muiden paikallisten murskemyyjien kanssa, mikä varmistaa murskeen saatavuuden. Meidän valttimme on punainen murske, mutta muitakin värejä on saatavilla yhteistyöverkostomme kautta. Eri värisävyjähän löytyy nykyään runsaasti.

Kivireunus Sorvakonrantaan

Tänä keväänä ajankohtainen työmaa on ollut Uudenkaupungin Sorvakonrannan kaupunginlahden Tukiseinämän rakentaminen. – Kaupunginlahden seinämä rakennetaan uusiksi ja parhaimmillaan se on liki 3,0 metriä korkea merenpohjasta mitattuna. Reunukseen tulee puukansi, jota rannan ravintolarivistö voi jatkossa käyttää terassitilana. Tulevana kesänä meitä työllistävät myös erilaiset hallinpohjat paikallisille yrityksille ja maatilayrittäjille.