Biojack_solid_house_300_CMYK_4_2015

Löydä oma energiakourasi

Biojack Oy:n metsäenergian korjuuseen erikoistuneet tuotteet ovat tällä hetkellä kovassa huudossa niin Suomessa kuin Euroopassakin. Vaikka yritys on toiminut vain viitisen vuotta, ovat sen juuret pidemmällä. Toiminnan taustalla on nimittäin 1970-luvun lopulla perustettu Nummek Oy, joka alkoi kehittää Biojack-tuoteperhettä 2000-luvun puolivälissä. Biojack-tuotteet valmistetaan alusta loppuun saakka yrityksen toimitiloissa Perniössä.

Biojackin energiapuukourat erottuvat muista kilpailevista tuotteista yksinkertaisuudellaan ja monipuolisuudellaan. Kourat käyvät moniin alustoihin, kuten traktoreihin, mönkijöihin, maatilakuormaimiin, kaivureihin, ajokoneisiin ja harvestereihin. Tuotetta löytyy viidessä eri koossa, aina harrastekourasta isompiin malleihin. Yksi tuotteen selkeimmistä eduista on ehdottomasti sen eri osien yhdisteltävyys. Käyttäjä voi itse räätälöidä omiin tarpeisiinsa sopivan kouran yhdistelemällä erilaisia moduleita toisiinsa. Näin tuotetta pystyy tarpeen vaatiessa myös päivittämään ja kehittämään. – Energiapuukouran idea on lähtenyt markkinatarpeesta. Tuotekehittelymme on aina asiakaslähtöistä, ja siihen panostamme jatkossakin, kertoo toimitusjohtaja Janne Asikainen.

Veitsikatkaisulla toimivien energiakourien lisäksi Biojackin valikoimasta löytyvät mm. ketjusahakatkaisulla toimivat kaatokourat, harvesteripää ja kuormauskourat. Energiapuukouria ja muita Biojackin tuotteita myyvät kymmenet jälleenmyyjät ympäri Suomen ja Euroopan.