Turun LVI-Tiimi tekee monipuolisesti LVI-alan töitä kunnille, kaupungeille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja yksityishenkilöille.

Luotettava henkilökunta on yrityksen kulmakivi

Turun LVI-Tiimi on perustettu vuonna 2001, ja se tekee monipuolisesti LVI-alan töitä  kunnille, kaupungeille, taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja yksityishenkilöille. Pääsarkaa ovat putkiasennukset sekä huoltopalvelu, joka auttaa kaikenlaisia asiakkaita. Työt jakaantuvat uudis- ja saneerauskohteiden suhteen aika lailla puoliksi.

– Tiimiin kuuluu kaksi omistajaa sekä neljä työntekijää. Teemme myös sammutusjärjestelmäasennuksia, mutta pääpaino työssä on LVI-töissä, kertoo yrittäjä Sami Ruohomäki.

Yrityksen toimintasektori ulottuu Turun seudun lisäksi Uudestakaupungista Saloon.

– Julkisella puolella olemme työskennelleet muun muassa terveyskeskuksissa, kouluissa ja vanhainkodeissa. Viime aikojen töitä ovat esimerkiksi Naantalin uusi paloasema, Raisiossa sijaitseva Tasalan palvelutalo sekä NCC:lle Turkuun tehtävä palvelutalo, Ruohomäki kuvailee.

– Toukokuussa avattava Ravintola Nooa oli mielenkiintoinen työmaa, tuleehan se hienoon miljööseen Aurajoen rannalle, Ruohomäki kuvailee.

Turun LVI-Tiimi on pärjännyt mukavasti, vaikka alalla kilpailua on; missäpä ei nykypäivänä olisi. Yrityksen menestystekijöiden summaaminen käy pienen miettimisen jälkeen.

– Vahvuutemme varmaankin on ollut se, että olemme aina hoitaneet työt hyvin ja onnistuneet pysymään aikataulussa. Meillä on ollut myös sama hyvä, luotettava henkilöstö 10 vuoden ajan. Olemme olleet heihin hyvin tyytyväisiä.