Terawatt toimii valtakunnallisesti, mutta linjasaneerauksia yritys tekee vain pääkaupunkiseudulla.

Luotettava kumppani

Rakennusalalla moni saattaa pitää hintaa tärkeimpänä kilpailukyvyn kriteerinä. Toki tärkeää se onkin, mutta sähkö- ja LVI-liiketoimintaan keskittyvässä Terawatt Oy:ssä uskotaan myös, että kilpailukyky saavutetaan pitkäjänteisellä yhteistyöllä kaikkien osapuolten kesken. Yrityksen tärkein arvo onkin olla luotettava ja vahva kumppani monitasoisella rakennusalalla. − Vaikka olemme talotekniikkayritys, meitä kiinnostaa lopputulos. Sitoudumme vahvasti hankkeisiin ja haemme yhdessä tilaajan ja muiden toimijoiden kanssa parhaaseen lopputulokseen tähtäävät toimintamallit, kertoo toimitusjohtaja Jussi Holma. Toimivan yhteistyön ohella hankkeen onnistumiseen vaaditaan Holman mukaan huolellista suunnittelua sekä keskittymistä olennaiseen. Tärkeintä on miettiä kohteen käyttötarkoitusta, mutta myös elinkaarta ja tulevaisuutta. Suunnittelusta Holma ei tinkisi: − Suunnittelussa säästetty euro voi tulla kalliiksi toteutusvaiheessa, hän muistuttaa.

Vuonna 2004 perustettu Terawatt Oy keskittyi alun perin pelkästään sähköliiketoimintaan. Vuodesta 2012 alkaen yhtiö on harjoittanut myös LVI-liiketoimintaa. Kohteita ovat uudet asuinrakennukset: pientalot, rivitalot ja kerrostalot, erilaiset liike- ja toimitilat sekä linjasaneeraukset. Terawatt kuuluu Harjavalta-konserniin, johon kuuluvat myös Puustelli, Kastelli-talot, sekä Rakennusliike Lapti. Terawattin edustamat arvot, kumppanuus ja luotettavuus, näkyvät myös sen sitoutuneessa ja nuorekkaassa henkilöstössä. Kaikkiaan Terawatt toimii työnantajana noin 110 henkilölle. Vuoden 2016 liikevaihto oli noin 18 miljoonaa euroa.

Terawatt toimii valtakunnallisesti, mutta linjasaneerauksia yritys tekee vain pääkaupunkiseudulla. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Espoossa, Jyväskylässä sekä Oulussa.