kuljetusliike_rm_laine_solid_house_300_CMYK

Luotettavaa kuljetusta vuosikymmenten kokemuksella

Kuljetusliike R&M Laine on luonnollinen valinta kaikille Etelä-Suomen rakennusalan toimijoille. Kuljetusliikkeen kautta asiakkaat saavat asiantuntevaa konekuljetusta ja nostopalvelua työmaille. Työt toteutetaan aina toiveiden ja odotusten mukaisesti, toimeksiannon koosta riippumatta. Vuonna 1983 perustetun perheyrityksen toimintaa leimaavat korkea laatu ja hyvä palvelu.

Yrittäjä Mikko Laine pitää hyväkuntoista nosto- ja kuljetuskalustoa erittäin tärkeänä kilpailuvalttina. Kalustoa pitää hänen mukaansa olla monipuolisesti aina pienistä koneista järeisiin nostoautoihin asti, jotta kuljetusliike voi auttaa asiakkaita tehokkaasti eri tarpeissa. Yrityksen työntekijöiltä edellytetään erinomaista osaamista sekä kykyä eläytyä asiakkaan tilanteeseen ja ymmärtää mitä palvelulta toivotaan. Lisäksi työturvallisuus asettaa omat ehtonsa henkilökunnan osaamiselle; työssä käsitellään raskaita ajoneuvoja ja koneita, joiden turvallinen kuljettaminen vaatii vahvaa ammattitaitoa.

Kuljetusliikkeen erinomainen palvelu näkyy sen saamasta hyvästä palautteesta. Nostopalveluiden lisäksi henkilökunta auttaa mielellään myös töissä, jotka eivät automaattisesti kuulu perinteiseen työnkuvaan, ja sitä arvostetaan erityisen paljon työmailla. Kuljetusliike tunnetaankin asiakkaiden kesken joustavana ja hyvin palvelevana yhteistyökumppanina. – Asiakkaamme tietävät jo etukäteen, että mitä tahansa he pyytävätkin, se onnistuu meidän kautta, Laine kiteyttää.