Luotettavan toimijan maine houkuttelee asiakkaita

Anaconda Cablingin toiminta sai alkunsa vuonna 1999, kun Pekka Anttila ja hänen yhtiökumppaninsa Pertti Riikonen perustivat telekaapelointialan yrityksen. Toimiala on sittemmin kasvun myötä laajentunut ATK-verkkotoimintaan, sähköurakointiin ja ICT-toimintaan. Laajaan asiakaskuntaan kuuluvat mm. Elisa, Telia-Sonera, Finnair, VR ja eri rakennusliikkeet.

Anaconda Cablingin etu on useat toimintaosa-alueet, sillä alalla ei ole muita samankokoisia yrityksiä, joilla olisi yhtä laaja palvelutarjonta. – On olemassa pienempiä toimijoita, jotka ovat keskittyneet yhteen osa-alueeseen, mutta meidän kautta saa suurempia kokonaisuuksia, Anttila kertoo. Sen lisäksi luotettavan toimijan maine markkinoilla houkuttelee asiakkaat yrityksen ovelle. – Olemme toimineet kauan alalla ja asiakkaamme ovat oppineet luottamaan meihin. He tietävät, että meillä on asiantuntemusta ja arvostavat lisäksi lyhyitä toimitusaikojamme.

Anaconda Cablingin kanssa samoissa toimitiloissa toimii myös Anttilan toinen yritys, Anaconda Visual. Se on puhtaasti AV-alan yritys, joka tuo maahan ja asentaa mm. valkokankaita, projektoreita ja näyttöjä, sekä tekee AV-suunnitelmat toimistoihin ja kauppakeskuksiin.