lvinolvi

LVI-alalla toimiminen vaatii myös sosiaalisia taitoja

Pelkkä tekninen osaaminen ei vielä riitä LVI-alalla menestymiseen. Koska suurin osa työstä tehdään yksityisten asiakkaiden kodeissa, täytyy alalla toimivan omata myös hyvät ihmissuhdetaidot. Työnsä huolella hoitava ja ihmisten kanssa toimeentuleva yrittäjä voi kuitenkin luottaa siihen, että pisimmät asiakassuhteet kestävät helposti jopa yli vuosikymmenten.

Myös osa LVI-Nolvi Oy:n asiakkaista on peräisin aivan yrityksen alkuajoilta, 30 vuoden takaa. Alusta asti perheyrityksenä toiminut LVI-Nolvi on tullut tutuksi lähes kaikille turkulaisille isännöitsijöille, ja alalla menestyminen perustuukin pitkälti vuosien aikana ansaittuun luottamukseen. Taloyhtiöissä tiedetään, että yritys hoitaa kattavasti kaikki tarvittavat putkien korjaus- ja huoltotyöt asiakkaansa huomioiden.
Kuluneina vuosina moni asia on muuttunut myös LVI-alalla. Tekniikka kehittyy koko ajan ja ammattitaitoisen yrittäjän on pysyttävä mukana muutoksessa, jotta asiakkaiden tarpeisiin pystytään vastaamaan parhaalla mahdollisella tavalla. Alan arvostus on noussut vuosien myötä, mutta kuten LVI-Nolvissakin tiedetään, voi hyviä työntekijöitä silti olla vaikea löytää.
– Ammattitaidon, siisteyden ja sosiaalisten taitojen ohella motivoitunut asenne on ensisijaisen tärkeää, luettelee Paavo Nolvi hyvältä työntekijältä vaadittavia ominaisuuksia. LVI Nolvi rohkaisee yrityksiä työllistämään ammattikoulujen harjoittelijoita, sillä heidän joukostaan voi löytää monia hyviä työntekijöitä myös pidempiaikaisiin työsuhteisiin.