arpetec_solid_house_300_CMYK

LVI ja rakennuspalvelut löydät nyt samasta talosta

Tutustu yritykseen www.arpetec.fi

Tyypillisesti lvi-alan ammattilainen tilataan, kun kotiin tarvitaan putkimiestä. Tarpeita saattaa kuitenkin olla useampia. Olipa kysymys sitten huoneisto-, kylpyhuone- tai vaikka lämmitysjärjestelmien saneerauksesta, Arpetec Oy pystyy toteuttamaan asiakkaalleen kaikki hänen tarvitsemansa palvelut. Tämä tehostaa erityisesti sekä aikataulutusta, työn laatua että helppoutta urakkatarjouksissa. – Asiakkaalle tulee usein yllätyksenä meidän palvelutarjonnan laajuus ja kun työt hoidetaan hyvin, poikii se lisää urakoita, kertoo yrittäjä Ari-Pekka Heinonen.

Arpetec Oy on vuonna 2009 perustettu varsinais-suomalainen rakennusalan monipuolinen ammattilainen. Yritys on saanut alkunsa lvi-alan parissa, mutta sittemmin palveluntarjonta on kasvanut aina uudistuotannosta kokonaisvaltaisiin saneerauksiin. – Me uskomme monipuolisuuden olevan vahvuus tämän päivän kilpailussa, kertoo yrityksessä kylpyhuonerakentamisesta vastaava Jani Heinonen.

Koska on syytä uusia putket?

On olemassa paljon 70-luvulla rakennettuja omakotitaloja, joissa on edelleen alkuperäiset vesiputket. Arpetec Oy:n yksi tämän hetken suuri työllistäjä onkin putkiremontit. – Kehotamme ottamaan erityistä huomiota putkiston kuntoon, mikäli niiden ikä alkaa lähennellä 25 vuotta. Putket olisi syytä uusia niiden ollessa vielä toimintakuntoiset. Paras keino onkin pyytää ammattilaiset kartoittamaan oman talon tilanne, jolloin säästytään suuremmilta vahingoilta. Koska putkisaneeraus on arvokas toteuttaa, voidaan kartoitus käynnillä tehdä suunnitelma sekä aikataulusta että kustannuksista. Näin ollen asiakkaan on helppo varautua tulevaan.