Seriman_solid_house_300_CMYK_4_2015

Maailman vanhin painomenetelmä edelleen ylivoimaisesti paras

Silkkipaino on 2000 vuotta vanha, kiinalaisten keksimä painomenetelmä, joka edelleen 2000-luvulla toteutetaan samoin periaattein. Painomenetelmässä pinnan on oltava suora, mutta täysin tasaista pintaa ei kuitenkaan vaadita. Menetelmää voi käyttää hyvin monipuolisesti erilaisilla materiaaleilla, kuten tekstiileillä, puulla, paperilla, metalleilla, lasilla ja muovilla. Silkkipainolla on mahdollista luoda paksuja, peittäviä ja kestäviä väripintoja, joihin muut painomenetelmät eivät kykene. Näin ollen se on ylivoimaisesti paras vaihtoehto esimerkiksi teollisuuden tuotteisiin, jotka vaativat kestävyyttä paitsi materiaalilta myös painojäljeltä.

Seriman Oy aloitti toimintansa 25 vuotta sitten päätuotantomuotonaan silkkipaino. Digitekniikan myötä tuotevalikoima on laajentunut huomattavasti mm. suurkuvatulostamiseen. Silkkipaino edustaa edelleen painotalon päätoimintaa, mutta sitä täydentävät myös tampo- ja offset -paino. Seriman Oy:n monipuolinen konekanta mahdollistaa hyvinkin vaihtelevien tuotteiden valmistuksen, ravintolan ruokalistasta valokylttiin. Asiakaskunta koostuu eri alojen yrityksistä, joten olet todennäköisesti joskus törmännyt Serimanin työnjälkeen ollessasi kampaajalla, ravintolassa tai muuten liikkuessasi ulkona.

Toimitusjohtaja Timo Mannonen osti liiketoiminnan viime vuoden lopussa vietettyään kymmenen vuotta talossa erilaisissa tehtävissä. Hän arvostaa painotalon pitkiä perinteitä ja vahvaa ammattitaitoa, joiden avulla siitä on tullut painotuotteiden luottotoimittaja. Kokenut henkilökunta osaa auttaa asiakkaita erilaisissa tarpeissa ja hyvä konekanta mahdollistaa myös suurempien määrien toimituksen määräajassa.