muhkurinautohuolto

Määräaikaishuollot työllistävät huoltamoa

Autoala on jatkuvassa liikkeessä. Uudet autot tuovat tulleessaan myös valtavasti uutta teknologiaa, mikä taas vaatii alan toimijoilta jatkuvaa kehittymistä ja kouluttautumista. Apuna ovat kuitenkin esimerkiksi valmistajien tarjoamat ohjelmat, joiden avulla vaaditut huollot toteutetaan helposti.

Etenkin uusien autojen määräaikais- ja kausihuolloista on pidettävä tarkasti kiinni, varsinkin jos takuu on vielä voimassa. Jotta autoilijan ei siitä huolimatta tarvitsisi viettää kohtuuttomasti aikaa huoltamolla, on Muhkurin Autohuolto yrittäjä Kristian Långin johdolla kehittänyt toimintamallia, jonka myötä kaikki tarvittavat toimenpiteet huollosta katsastukseen voitaisiin hoitaa kerran vuodessa yhden päivän aikana. Yritys pystyy reagoimaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin, sillä isossa hallissa työskentelee aktiivisesti 7 huoltomiestä ja yhteistyökumppani Fixuksen kautta uusia varaosia toimitetaan huoltamolle jopa kolme kertaa päivässä. Huolella valittu henkilökunta ja toimivat tilat takaavat sen, että asiantuntevaa huoltoa on tarjolla kaikille merkeille ja ajoneuvoille aina isompiin pakettiautoihin saakka.

Eniten yritystä työllistävät juuri määräaikaishuollot, mutta myös muut pienimuotoiset korjaukset. Kolarikorjauksiakin tulee säännöllisesti, etenkin talvisaikaan. Huollon aikanakaan ei tarvitse olla ilman kulkupeliä, sillä kuluttaja-asiakkaat voivat saada käyttöönsä sijausauton tai maksutta joko skootterin tai polkupyörän. Yritys-asiakkaita varten puolestaan on varattu pieniä pakettiautoja.