rakennusliike_laaksokunnas_solid_house_magazine_300_CMYK

Mestarirakentajat tunnetaan

Tutustu yritykseen www.laaksokunnas.fi

Rakennusliike Laaksokunnas Oy aloitti toimintansa aikoinaan urakkatuotantona, mutta viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana yritys on keskittynyt yhä enemmän asuntotuotantoon. Rakennusliikkeen kädenjälkeä voidaankin ihailla nyt liki 1100 rivi- ja kerrostaloasunnossa mm. Vihdin Nummelassa ja myös Loimaalla.

Laadukkaat ja halutut asunnot syntyvät monen tekijän summana. – Kaikki lähtee siitä, että tontti on hyvällä paikalla, mahdollisimman lähellä keskustaa ja palveluita, tietää yrityksen toimitusjohtaja Matti Laakso. Seuraavaksi mietitään yhdessä arkkitehdin kanssa, mitä kaava antaa myöten rakentaa, ja välittäjältä puolestaan haetaan vinkkiä siihen, minkä kokoisia asuntoja markkinoilla kaivattaisiin. – Tällä hetkellä tyypillisin on kaksio, Laakso kertoo.

Vuosien saatossa rakentaminen on muuttunut paljon mm. kiristyneiden energiavaatimusten osalta. Toinen merkittävä muutos liittyy jatkuvasti yleistyvään elementtien käyttöön kerrostalorakentamisessa. – Elementtirakentaminen säästää sekä aikaa, työvoimaa että kustannuksia, toimitusjohtaja luettelee.

Muuttuipa ala mihin suuntaan tahansa, on Rakennusliike Laaksokunnas aina tunnettu ammattitaidostaan.  – Ostajat tietävät, että meiltä saa laatua. Monesti meiltä myös kysellään, milloin taas rakennamme, Laakso naurahtaa. Laadukkaasta työstä kertoo myös yrityksessä 30 vuotta toimineelle Jukka Kunnakselle hiljattain myönnetty Vuoden mestari-palkinto. Tunnustus olisi tuskin voinut osua oikeampaan osoitteeseen, sillä miehen johtamilla työmailla ei ole sattunut yhtään tapaturmaa kymmeneen vuoteen.