paimion-maalauspalvelu-web

Mikrosementti tarjoaa mahdollisuuksia

Hienojakoisen mikrosementin edut ovat monet. Koska materiaali on kovaa kulutusta ja kuumuutta kestävää, sopii se pinnoitteeksi moneen paikkaan. Mm. kylpyhuoneet, oleskelutilat, keittiön välitilat, kiukaan taustat, takat ja työtasot saavat uuden ilmeen betonimaisella pintamateriaalilla. – Viimeisen vuoden ajan suurin osa urakoistamme on ollut kylpyhuonesaneerauksia, joissa on käytetty mikrosementtiä, kertoo yrittäjä Jesse Jokinen Paimion Maalauspalvelusta.

Mikrosementti sopii hyvin kosteisiin tiloihin, sillä saumattomuuden ansiosta pinta on helppo pitää puhtaana. Mikrosementillä voidaan pinnoittaa myös vanhojen laattojen päälle, joten säästytään suurilta purkutöiltä – Kaikkine kustannuksineen ollaan noin laatan hinnoissa, Jokinen kertoo. Betonipintaa muistuttava mikrosementti sopii erinomaisesti myös tehosteseinäksi. Laajasta värivalikoimasta löytyy sopiva sävy jokaiseen sisustuskokonaisuuteen.

Kun Paimion Maalauspalvelu Oy noin vuosi sitten alkoi tehdä mikrosementtiasennuksia, oli alku kankea. Hiljalleen sana monipuolisesta mikrosementistä on lähtenyt kiertämään ja kyselyjä on tullut. Jokinen itse jatkaa uusien hyvien pinnoitteiden etsimistä maahantuojan kanssa. Hän kannustaa lukijoita tutustumaan mikrosementtiin: – Mieli avoimena uusien pintamateriaalien kanssa!