Millaisella laiturilla haluat viettää kesäsi?

Lip-Lap Laituri Oy on suunnitellut ja valmistanut laitureita suomalaiseen rantamaisemaan jo yli viisi vuosikymmentä. Monen suomalaisen mökkirantaa koristaakin kauan palvellut liplattaja. 

Lip-Lap on vuonna 1965 perustettu kotimainen, jo kolmannessa polvessa toimiva perheyritys. Lip-Lap on ollut aina innovatiivinen laiturimallien ja -ratkaisujen kehittäjä. – Toimme ensimmäisenä Suomessa markkinoille säädettävän pylväslaiturin, jonka uusin tuotesukupolvi on yhä yksi suosituimmista laiturimalleistamme, yrittäjä Kimmo Palotie kertoo. Meillä on myös muita omia innovaatioita, kuten jetti- ja modulilaituri. Tänä vuonna uusimme pylväslaiturin sisällä kulkevan nostimen, joka on vaihtunut kettingistä ketjuun. Näin laiturin toimintavarmuus on entisestään parantunut. Pylväslaituri oli aikanaan loistava keksintö ja yhä edelleen loistava tuote, sillä pylväsmekanismin ansiosta laituri on helppo nostaa ja laskea kannelta käsin, Lip-Lap Laituri Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Ville Helenius kertoo.

Lip-Lapilta saa myös täyden palvelun laituripaketin valmistuksesta toimitukseen, asennukseen ja huoltoon saakka. – Lähtökohta laiturin valinnassa on käyttötarkoitus: kiinnitetäänkö siihen purjevene vai käytetäänkö sitä oleskeluun. Olosuhteilla on myös merkitystä eli ollaanko meren vai järven äärellä, mikä on veden syvyys ja vaihtelu, paikan tuulisuus sekä alttius jäiden liikkeille. Kun nämä asiat on selvitetty, päästään laiturivalinnassa hyvin eteenpäin. Tärkeintähän on, että asiakas saa omia tarpeitaan vastaavan ja kestävän laiturin.