Sorvakonranta_solid_house_300_CMYK

Monien mahdollisuuksien Sorvakonranta

Tutustu: www.sorvakonranta.fi

Asunto Oy Sorvakonranta Uudessakaupungissa tarjoaa helppoa elämää – jopa luksusta -ympärivuotiseen tai vapaa-ajan asumiseen.

Uuteenkaupunkiin rakentuu parhaillaan hotelli Aquariuksen yhteyteen mielenkiintoinen kerrostalokohde. – Kyse ei ole perinteisestä kerrostalokohteesta, sillä se tulee sijaitsemaan kaupungin parhaalla paikalla aivan meren rannalla. Kerrostalon ja hotellin väliin rakennetaan yhteyskäytävä, joten kaikki hotellin palvelut ovat myös asukkaiden käytettävissä. Hotellistahan löytyy mm. Uudenkaupungin teatteri, keilahalli ja ravintola, jossa esiintyy huippuartisteja. Hotellista voi myös halutessaan tilata vaikkapa ruuat kotiin tai siivouspalvelun, idean isä ja hotelli
Aquariuksen toimitusjohtaja Toni Tyrjy kertoo.

Koti, loma-asunto vai sijoituskohde?

Sorvakonranta on monien mahdollisuuksien kohde. – Siellä on mahdollisuus asua ympärivuotisesti, se voi toimia loma-asuntona tai sijoituskohteena. Sorvakonrantaan valmistuu 24 asuntoa ja talo on muuttovalmis elokuussa 2016. Asunnot ovat tämän ajan mukaisesti hyvin suunniteltuja ja kooltaan kompakteja.

Upeat näkymät merelle

Asuntojen ehdoton valtti on sijainti meren äärellä. – Asunnoissa voi todella nauttia merinäkymistä, sillä jokaiseen asuntoon tulee tilava, lasitettu parveke suoraan merelle. Parvekkeiden suunta on länteen, joten siellä voi nauttia näkymistä auringon noususta laskuun saakka.
Tyrjy kertoo, että alimman kerroksen asunnoissakin on oma valttikortti. – Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on lasitetun parvekkeen lisäksi pieni piha, josta voi kävellä vaikkapa aamu-uinnille merenrantaan.

Eikä Sorvakonrannasta ole pitkä matka muidenkaan palveluiden äärelle. – Kävelymatkan päässä on Uudenkaupungin vilkas torielämä ja kaupungin keskustasta löytyy paljon pikku putiikkeja ja erikoisliikkeitä. Vierasvenesatamassa voi puolestaan viettää aikaa ja katsella ohi lipuvia paatteja ja purjeveneitä. Elämänlaatua on siis tarjolla yllin kyllin.

Vielä ehdit varaamaan!

Asunnoista on jo myyty reilu puolet ja loput tulevat myyntiin vuodenvaihteessa. – Asunnot ovat lähtökohtaisesti erittäin korkeatasoisia, mutta tulevilla asukkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa sisustusratkaisuihin ja materiaaleihin ja saada näin unelmiensa asunto uniikilta paikalta.