pptdure_solidhouse_web

Monipuoliset ja kestävät Poradur-maalit valloittavat maailmaa

PPT Dure valmistaa ja myy Poradur-maaleja, jotka soveltuvat erityisen hyvin pohjoisen vaativiin sääolosuhteisiin. Poradur-maalien tarina alkoi 1980-luvulla, kun maalien kehittäjä Petri Porras tunnisti tarpeen ammattilaiskäyttöön tarkoitetuille maaleille, joissa yhdistyvät ympäristö- ja käyttäjäystävällisyys sekä pitkäkestoinen suojaavuus.

Poradur tuoteperhe on suunnattu laatua arvostaville pinnoittamisen ammattilaisille. Maalit valmistetaan tarkoin valikoiduista, laadukkaista ja ympäristö-ja käyttäjäystävällisistä raaka-ainekomponenteista. Poradur maalien vahvuutena on erittäin pitkäikäinen ja kestävä suojaavuus korroosiota, UV-säteilyä ja mekaanista rasitusta vastaan sekä käyttöolosuhteiden laajuus. Maalit myös soveltuvat hyvin erilaisille materiaaleille kuten teräkselle, raudalle, alumiinille, kovamuoville, lasikuidulle, betonille, tiilelle jne., mikä kuvastaa hyvin tuotteiden monipuolista käytettävyyttä.

Poradur tuotevalikoimaan kuuluu korkealaatuisia, polyuretaanireaktioon perustuvia kaksikomponenttimaaleja; pohjamaalit, pintamaalit ja yksikerrosmaalit sekä täydentäviä tuotteita kuten pakkeli ja lakka.

Alkuvaiheessa toiminnan pääsektoreiksi ovat  muodostuneet rakennusteollisuus, merenkulku ja raskaan kuljetuskaluston maalaukset. Esimerkiksi rakennusalalla yrityksen kehittämä kattomaali on otettu erittäin hyvin vastaan pelti- tiili- ja mineriittikattojen pinnoituksissa.

Ainutlaatuisen tuotteen lisäksi PPT Dure pyrkii erottumaan edukseen myös hyvällä asiakaspalvelulla. – Haluamme toimia joustavasti asiakkai­demme kanssa. Varastoimme oman sävykarttamme mukaisia päävärejä tehtaalla nopeiden toimitusten varmistamiseksi, mutta pystymme sen lisäksi sävyttämään täsmälleen asiakkaan haluamia värejä omilla sävytysjärjestelmällämme joustavasti ja nopeasti. Tuotteet voi halutessaan noutaa suoraan tehtaaltamme Salosta, vaihtoehtoisesti toimitamme ne asiakkaalle tai asiakkaan toivomaan paikkaan.

PPT Duren tavoitteena on jatkaa pitkäjänteistä pinnoitusjärjestelmien ja siihen liittyvien palveluiden kehitystyötä ennakoiden markkinoiden tulevia tarpeita ja vaatimuksia jopa vuosikymmeniksi eteenpäin. – Tarkoituksemme on myös hakea aktiivisesti kasvua paitsi kotimaasta niin myös vientimarkkinoilta, kertoo Porras.