lännen-timattipurku_solidhouse_web

Monipuolisia purkutöitä vahvalla ammattitaidolla

Lännen Timanttipurku on monipuolinen toimija rakennusalalla. Vaikka purkutyöt kuuluvat päätoimenkuvaan, voi yritys myös hoitaa kaivinkone-, maanrakennus- ja hitsaustöitä. – Teemme kaikenlaisia ja -kokoisia töitä pienten vessojen purkutöistä suuriin linjasaneerauksiin, yrittäjä Jukka-Tapio Kallio kiteyttää.

Alalla on tärkeää pysyä ajan tasalla uusista määräyksistä ja toimintatavoista. Ennen vanhaan käytiin Kallion mukaan vain kohteessa hoitamassa purkutyöt, mutta nykypäivänä on ajateltava suojausta, lupia yms. Erityisesti asbestipurkutöihin on tulossa tiukemmat määräykset, joiden pyrkimyksenä on varmistaa, että vain valtuutetut liikkeet hoitavat purkutöitä. Monesta vanhasta kiinteistöstä löytyy asbestia, ja sen ollessa erittäin haitallista terveydelle, on erityisen tärkeää että purkutöitä tehdään todellisten ammattilaisten toimesta.

Asbestipurku on juuri se toimialue, johon Lännen Timanttipurku suuntaa seuraavaksi, sillä Kallio uskoo monipuolisuuteen, jatkuvaan kehitykseen ja periksiantamattomuuteen. – Pyrimme pysymään ahkerasti liikkeellä koko ajan emmekä jää odottelemaan. Puhelimet soivat ja tekemistä riittää, joten uskon että taantuma riippuu pitkälti omasta aktiivisuudesta, hän kertoo. Asiakastyytyväisyys on yhtä lailla tärkeää jatkuvan toiminnan kannalta. Kallio painottaakin, että jokainen työ on koostaan huolimatta samanarvoinen ja kaikki tehdään yhtä huolellisesti.

Vaikka kiireinen sesonki onkin aluillaan, Kallio kehottaa ihmisiä olemaan yhteydessä purkuun ja rakentamiseen liittyvissä asioissa. – Rohkeasti kun soittaa ja esittää asiansa, niin eiköhän jotain keksitä vaikka kevät ja kesä mennään täydellä sesongilla.