Monipuolista suunnittelupalvelua vesirakentamiseen

Oy Civil Tech Ab on vuonna 2005 perustettu vesirakentamisen suunnitteluun erikoistunut yritys. Vesirakentaminen on jo käsitteenä laaja, niin kuin myös suunnittelutehtävien kirjo, joten Civil Techillä on monipuolinen kokemus erilaisista hankkeista alalla. Työtehtäviin kuuluu mm. merenmittaus, väyläsuunnittelu, venesatamien ja rantarakentamisen suunnittelu sekä vesiliikennealueiden tutkimukset. Sen lisäksi yritys hoitaa rakentamiseen liittyvät lupa-asiat asiakkaidensa puolesta helpottaakseen prosessia tilaajan näkökulmasta.

Yrityksessä palvelee paitsi merenkulun myös mittaustekniikan ammattilaisia, joiden rautainen osaaminen on tehnyt Civil Techistä suositun yhteistyökumppanin. Yritys palvelee laajaa asiakaskuntaa kunnista kaupunkeihin ja satamanpitäjiin. Niiden lisäksi Ahvenanmaan maakuntahallitus käyttää Civil Techin palveluita ahkerasti. Yritys toimii koko Suomen rannikolla ja toteuttaa projekteja myös Ruotsissa. Seuraava aluevaltaus kohdistuukin Itämeren alueelle.

Toimitusjohtaja Frank Eriksson ja suunnittelupäällikkö Antti Saarikoski ovat uransa aikana ehtineet olla monessa mielenkiintoisessa projektissa mukana. – Viimeisin veneväyläprojekti tehtiin Örön saareen, sitä ennen hoidimme mittauksen ja valvonnan Hangon itäsataman rakennusprojektissa, Saarikoski kertoo.