Helsinkiläinen UMP Maastohitsaus Oy on erikoistunut infra- ja talonrakennusalan pohjarakennusvaiheen hitsaustöihin kuten porapaaluhitsauksiin, ponttiseinien tuentoihin ja muihin teknisesti vaativiin tuentoihin.

Monitaitoinen seppä ei sammaloidu

Helsinkiläinen UMP Maastohitsaus Oy on erikoistunut infra- ja talonrakennusalan pohjarakennusvaiheen hitsaustöihin kuten porapaaluhitsauksiin, ponttiseinien tuentoihin ja muihin teknisesti vaativiin tuentoihin. Erinomaisia esimerkkejä viimeaikaisista työkohteista ovat Itä- ja Länsi-Pasilan toisiinsa yhdistävän Triplan porapaaluseinän tuenta, Kalasataman tuenta sekä Länsimetron kuilujen tuenta. Pääkaupunkiseudun ohessa yrityksen toimialueeseen kuuluu koko eteläinen Suomi.

Erikoistumisalastaan huolimatta toimitusjohtaja Markku Kontiainen ei halua yrityksensä leimautuvan yhden ääripään toimijaksi. Vaihtelevat projektit paitsi avartavat ja pitävät yllä intohimoa tekemiseen, luovat uusia mahdollisuuksia sekä pitkiä ja hedelmällisiä asiakassuhteita. UMP Maastohitsaus tunnetaan muun muassa Puuhamaan ja Serenan vesiliukumäkien rakentajana.

– Vaikka työkohteet poikkeavat huomattavasti toisistaan, on jokaisessa projektissa noudatettava äärimmäistä huolellisuutta ja vaalittava laatua. Turvallisuus on aina tärkein prioriteetti sekä rakennusvaiheessa että loppukäyttöä ajatellen, Kontiainen korostaa.

UMP Maastohitsauksen palveluihin kuuluu myös maansiirtokoneiden ja muun raskaan kaluston hitsauskorjaukset. Viimeaikaisten investointien myötä yrityksen oma kalusto kasvoi poltto- ja plasmaleikkauslaitteilla. Kontiainen uskoo konekorjausten kasvattavan osuuttaan tulevaisuudessa.

– Aiemmin meidän oli ostettava polttoleikkaukset oman talon ulkopuolelta. Nyt voimme tehdä työn omissa tiloissa ja myydä osaamistamme myös muualle, Kontiainen iloitsee.