rakennuspalvelu antti jakobsson

Monta palvelua, yksi osoite

Yrittäjä Antti Jakobssonin vahva osaaminen rakennusalalta juontaa juurensa kouluaikojen kesälomista, jotka hän nuorena poikana vietti työmailla isänsä Eskon seurassa. Jakobsson seurasi kipinää kouluttautumalla talonrakentajaksi, ja on nyt toiminut alalla kymmenen vuotta. Isä ja poika ovat jatkaneet yhteistyötä Jakobssonin perustamassa yrityksessä, joka tarjoaa kattavia uudisrakennus- ja saneerauspalveluita.

Jakobssonin mukaan toiminnan monipuolisuus on valtti, joka houkuttelee ihmisiä käyttämään yrityksen palveluita. Kaikki tarvittava saadaan yhdestä osoitteesta, mikä helpottaa tilaajan työtä huomattavasti; hänen tarvitsee vain kertoa mitä haluaa, jonka jälkeen työ hoituu kuin itsestään. Työn erinomainen laatu ja toimintavarmuus ovat Rakennuspalvelu Antti Jakobssonin toiminnan peruspilareita. – Teemme kaikki työt kuten luvattu ja sovitussa aikataulussa.

Rakennusalan nykyisen tilanteen vuoksi uudisrakentaminen on vähentynyt, mutta toisaalta korjausrakentaminen kukoistaa. Se näkyy vahvasti myös Jakobssonin toiminnassa, sillä erilaiset remontit pitävät isä-poika -kaksikon kiireisenä. – Talot vanhenevat ja ne täytyy korjata, joten tilauksia tulee tasaiseen tahtiin. Ammattitaitoisille timpureille on paljon kysyntää ja tästä johtuen kannattaa ottaa ajoissa yhteyttä urakoitsijoihin saadakseen remontin valmiiksi haluttuna ajankohtana sekä aikataulussa.