kankareen_paalutus_solid_house_300_CMYK

Paalutukset syntyvät ilolla ja ammattitaidolla

Tutustu yritykseen: www.kankareenpaalutus.fi

Ympäri suomen teräspaalutuksia tekevällä Kankareen Paalutus Oy:llä on käytössään laaja ja monipuolinen kalusto, jolla onnistuu monenlaisten kohteiden urakointi. Tänä vuonna yritys on ollut urakoimassa mm. suuria infrakohteita, kuten kouluja sekä hoiva- ja päiväkoteja. Monena vuotena peräkkäin yritys on ollut tekemässä paalutuksia myös Asuntomessuilla, jossa rakennukset ovat tunnetusti hyvin tiiviisti sijoitettu. Lisäksi yritys tekee muihin paalutusalan yrityksiin verrattuna paljon ns. erikoisurakoita, kuten talon oikaisuja.

Suurten rakennusalan yritysten keskuudessa Kankareen Paalutus Oy on tuttu nimi. Yrityksen maine on kantanut pitkälle laadukkaan ja rehellisen työn ansiosta. Koska paalutus on työmaan perustus, aikataulussa pysyminen on erityisen tärkeää. – Jos jotain lupaamme, se pitää! kertoo mm. markkinoinnista vastaava Tiina Siivonen.

Kankareen Paalutus Oy on varsin tyytyväinen tämänhetkiseen tilanteeseensa. Töitä riittää ja yrityksen sisällä vallitsee hyvä yhteishenki. Henkilöstön vaihtuvuus onkin jo vuosien ajan ollut pieni: – Olemme käytännössä yhtä perhettä! Saamme kiittää paljosta joustavia ja ammattitaitoisia työntekijöitämme, Siivonen kehuu 7-henkistä henkilöstöä. Yritys haluaa jatkaa positiivisella linjalla myös tulevaisuudessa: – Joitain suunnitelmia on, aiomme esim. uusia kalustoa. Tärkeintä on kuitenkin muistaa, että ei saa jämähtää! Meillä on nyt hyvä porukka kasassa, haluamme säilyttää laadukkuuden ja tietenkin ilon jatkossakin kaikessa mitä teemme!