Paimion Kiirulanpuistoon on rakenteilla neljätoista paritaloasuntoa, kymmenen omakotitaloa ja yksi viiden asunnon rivitalo.

Paimiolaista laatua

 

www.facebook.com/taitolkv/

Arvostettu paimiolainen rakennusalan yritys on rakentamassa 29 uudiskohdetta luonnonläheiseen Kiirulanpuistoon. Tarkoitus on rakentaa ulkoapäin yhtenäinen asuntoalue, joka säilyttää arvonsa myös tulevaisuudessa.

Paimion Kiirulanpuistoon on rakenteilla neljätoista paritaloasuntoa, kymmenen omakotitaloa ja yksi viiden asunnon rivitalo.

− Maanrakennus on jo aloitettu, ja perustukset on tarkoitus tehdä ennen vuoden vaihdetta, kertoo rakennuttajana toimivan Apuvoima Simolin Oy:n toimitusjohtaja Anton Simolin. Tavoitteena on kahden vuoden sisällä saada rakennustyöt valmiiksi ja kohteet myytyä.

Koti ainutlaatuiselta alueelta

Paimion Kiirulanpuisto on loistava paitsi sijainniltaan, mutta myös viihtyvyydeltään. Lehtomaiseman keskelle nousevista asunnoista on suora jokilaaksonäkymä, ja ulkoilureitit alkavat lähestulkoon omalta ulko-ovelta.

− Alue on kaunista lehtomaisemaa ja vieressä on myös oma lampi. Koulu on lyhyen kävelymatkan päässä ja keskustakin on lähellä, Simolin kertoo. Kiirulanpuistosta on lisäksi hyvät ja nopeat liikenneyhteydet suurempiin kaupunkeihin, kuten Turkuun.

Apuvoima Simolin Oy on suunnitellut asuinrakennukset yhdessä arkkitehdin kanssa, ja suunnittelussa on huomioitu erityisesti lapsiperheet ja seniorit. Asuntojen yhteyteen ei ole tarkoitus rakentaa suuria piha-alueita, sillä luonnon keskellä sellaiseen ei ole nähty suurta tarvetta.

− Näin pihat pysyvät lisäksi helppohoitoisina, Simolin lisää.

Vaikka kaikki alueen talot rakennetaan ulkoapäin yhtenäiseksi, pääsee asukas itse vaikuttamaan sisäpintojen valintaan.

− Talojen arvo säilyy hyvänä, kun ne rakennetaan samaan tyyliin. Tällaista rakentamista ei ole nähty vähään aikaan. Viimeksi Paimioon on taidettu rakentaa tällä tyylillä ennen 1990-lukua, Simolin pohtii.

Rohkea toisinajattelija

Leipomoalalta rakennusalan yrittäjäksi vuonna 2009 siirtynyt Anton Simolin nauttii työstään ihmisten auttajana ja unelmien mahdollistajana. Hänen asenteensa yrittäjyyteen on positiivinen ja luottavainen:

− Ajattelen niin, että kun tekee hyvää, saa myös hyvää. Jos ajattelee aina vain rahaa, kaikesta lähtee ilo. Tällä hetkellä teen sitä, mistä nautin ja se näkyy myös yrityksen liikevaihdossa, Simolin sanoo.

Kun Simolin lähes kymmenen vuotta sitten perusti Apuvoima Simolin Oy:n, palkkasi hän ensi töikseen sihteerin. Hyviä työntekijöitä kohdatessaan Simolin on oitis palkannut heidät, vaikka sillä hetkellä töitä ei olisikaan juuri ollut. Tällä hetkellä yritys työllistää 44 ammattitaitoista ja luotettavaa työntekijää.

− Hyvä organisaatio takaa hyvät kaupat, Simolin sanoo.

Tälläkin hetkellä yrityksen kasvutavoitteet ovat korkealla.

− Ilman tavoitteita ei synny tuloksia, Simolin toteaa.