turun-seudun-hyötykuljetus_solidhouse_web

Palvelevaa jätehuoltoa

Turussa ja lähikunnissa toimiva Turun Seudun Hyötykuljetus Oy on jätehuoltoon erikoistunut kuljetusalan yritys, jonka kattava palveluvalikoima on suunnattu niin yritys- kuin kuluttaja-asiakkaille. Turun Seudun Hyötykuljetus Oy:n monipuolisella ja helposti muokattavissa olevalla kalustolla onnistuvat asiakkaiden tarpeiden mukaisesti lähes kaikenlaisten kappaletavaroiden ja jätteiden kuljetukset sekä pienet nostot työmailla. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluu myös jätehuoltoon liittyvät metallintyöstöt, jonka lisäksi yrityksellä on vuokrattavina rakennusjäte- ja talkoolavoja.

Turun Seudun Hyötykuljetus Oy:llä on etunaan vuosien tuoma kokemus jätehuollosta. Yrityksen ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään etsimään parhaimman jätehuollon ratkaisun asiakkaalle. Yrittäjä Mika Salonen kannustaa erityisesti yrityksiä hyödyntämään yrityksensä ammattitaitoa: – Aina ei kannata tehdä ratkaisua yksin, sillä se ei välttämättä ole paras mahdollinen ratkaisu. Kaatopaikkakulut voivat olla satoja euroja pienemmät, kun jätteet lajitellaan oikein, Salonen kertoo. Yrityksen ehdottomiin vahvuuksiin lukeutuva palvelualttius on ollut toiminnan kantavana ajatuksena aina yrityksen perustamisvuodesta 2011 alkaen.

Lähiaikoina Salosen tavoitteena on palkata yksi uusi työntekijä sekä päivittää kalustoa. Tavoitteena on hankkia uusi auto sekä etulastaaja täydentämään jätehuoltoa. – Se poikisi varmasti lisää töitä, mutta on hyvin arvokas, Salonen pohtii. Hän muistuttaa mm. isännöitsijöitä yrityksensä kattavasta kalustosta: – Pystymme kilpailemaan suurten kanssa samoilla tuotteilla vähintäänkin yhtä hyvin.